Ποια μυστική υπερδύναμη έχει το κάθε ζώδιο

Την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε απόγνωση να σκεφτείτε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που τους κάνει ξεχωριστούς.

Τα ζώδια σήμερα, 25 Οκτωβρίου: Παρθένοι, θα κάνετε επιτυχημένες γνωριμίες και ταξίδια

Σύμφωνα με την αστρολογία, και κάθε ζώδιο έχει την δική του υπερδύναμη, ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Διαβάστε τις υπερδυνάμεις των 12 ζωδίων:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Υπερδύναμη: Έχουν απεριόριστη ενέργεια

Είτε μαζεύει την παρέα για ποτά είτε σχεδιάζει ταξίδι που ξεκινάει στις 6 το πρωί ο Κριός έχει έναν τρομερό ενθουσιασμό και είναι πάντα σε ετοιμότητα για δράση. Είναι πάντα έτοιμοι για κάτι νέο και μπορούν να ρίξουν σκληρή δουλειά και μετά να πάνε και γυμναστήριο.

Τα ζώδια σήμερα, 24 Οκτωβρίου: Παρθένοι, αφιερώστε χρόνο στην υγεία σας

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Υπερδύναμη: Μπορούν να κάνουν τα πάντα με απλά πράγματα

Οι Ταύροι έχουν πάντα το μυαλό τους στην άνεση, γι’ αυτό ξέρουν πώς να μετατρέψουν κάθε σπίτι σε ένα ζεστό σπιτικό και ένα έτοιμο φαγητό σε γκουρμέ δείπνο. Είναι έξυπνοι και πολυμήχανοι γι’ αυτό καταφέρνουν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστα πράγματα. Αν για παράδειγμα στείλεις έναν Ταύρο στο σούπερ μάρκετ θα καταφέρει να φτιάξει ένα ιδιαίτερο δείπνο με απλές τροφές και με κόστος κάτω από 20 ευρώ.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Υπερδύναμη: Είναι «γκουρού» του κουτσομπολιού

Ο Δίδυμος γνωρίζει πάντα τα τελευταία κουτσομπολιά. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή είναι τόσο ευχάριστος και γοητευτικός που όλοι θέλουν να του ανοιχτούν και να πάρουν την ξεκαρδιστική του άποψη για το δράμα που ζουν. Επίσης είναι εξαιρετικοί ντετέκτιβ και μπορούν να μάθουν εύκολα για το διαζύγιο ενός συνεργάτη ή την προαγωγή ενός άλλου.

Αυτά τα 6 ζώδια δεν τα θέλεις για εχθρούς σου

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Υπερδύναμη: «Διαβάζουν» τους άλλους

Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά οι Καρκίνοι μπορούν να «διαβάσουν» τους άλλους και να συντονιστούν με την διάθεση που κυριαρχεί σε ένα περιβάλλον. Είτε λένε αστεία μπροστά σε ένα κοινό, είτε διοργανώνουν ένα δείπνο αισθάνονται τις ανάγκες των άλλων και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα. Το να γνωρίζεις το κοινό σου είναι πραγματικά υπερδύναμη.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Υπερδύναμη: Λάμπουν χωρίς προσπάθεια

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για την λάμψη που φέρνουν σε έναν χώρο. Όταν τους συναντάς, απλά δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Γιατί, όμως, συνεχίζουν να λάμπουν ακόμη και όταν φορούν φόρμες; Έχουν κυβερνήτη τον Ήλιο και αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καταβάλλουν προσπάθεια για να λάμπουν. Αυτή η υπερδύναμη είναι πολύ χρήσιμη όταν κάνουν τις δουλειές στο σπίτι, όταν αρρωσταίνουν ή έχουν κουραστεί από το ξενύχτι με φίλους.

Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι γκρινιάρηδες

Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Υπερδύναμη: Κάνει το αδύνατο να φαίνεται απλό

Οι Παρθένοι είναι γνωστό ότι είναι λίγο ιδιότροποι. Στην πραγματικότητα είναι αρκετά προσαρμόσιμοι και ευέλικτοι. Ένας Παρθένος θα σταματήσει τα πάντα για να έρθει να σας σώσει. Θα κινήσει βουνά για να σας βοηθήσει και μετά θα ισχυρίζεται ότι ήταν απλό. Και εκεί βρίσκεται πραγματικά η υπερδύναμη του Παρθένου: η ικανότητα του να λύνει αυτό που φαινόταν ανυπέρβλητο πρόβλημα σε πέντε δευτερόλεπτα και μετά να δείχνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου)

Υπερδύναμη: Μπορούν να επανασυνδεθούν μετά από σύγκρουση

Όλοι αγαπούν τους Ζυγούς γιατί είναι όμορφοι, γοητευτικοί και ευφυείς. Συνήθως ακούνε όλες τις πλευρές σε ένα πρόβλημα και δεν θέλουν να ταράζουν τα νερά. Βέβαια αυτό είναι πρόβλημα γιατί τελικά οι Ζυγοί είναι προβοκάτορες και αναπόφευκτα θα ταράξουν τα νερά.

Οι περιφρονημένοι φίλοι και εραστές πέφτουν από τα σύννεφα με την συμπεριφορά τους. Ωστόσο Ζυγοί ξέρουν ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα και γι’ αυτό θα ζητήσουν συγγνώμη για να επανασυνδεθούν μετά από καυγά. Αυτή η ικανότητα τους να φτιάχνουν τις σχέσεις τους είναι η υπερδύναμη τους.

Σκορπιός (22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Υπερδύναμη: Έχουν μεγάλο βαθμό ενσυναίσθησης

Μόλις σας δει ένας Σκορπιός θα ξέρει μέσα σε δευτερόλεπτα εάν κάτι δεν πηγαίνει καλά ή είστε στεναχωρημένοι. Δεν θα χρειαστεί να πείτε λέξη αφού οι Σκορπιοί έχουν μεγάλο βαθμό ενσυναίσθησης και θα καταλάβουν αμέσως πώς αισθάνεστε. Δεν είναι μέντιουμ αλλά μπορούν να αντιληφθούν αμέσως όταν κάτι δεν πάει καλά, ειδικά όταν πρόκειται για όσους αγαπούν και θέλουν να προστατεύσουν πάση θυσία.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Υπερδύναμη: Δεν νιώθει φόβο

Είτε πηδάει από αεροπλάνο με αλεξίπτωτο είτε κάνει σέρφινγκ στον ωκεανό ο Τοξότης είναι γνωστό ότι ζει για την περιπέτεια. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως δεν αισθάνεται φόβο.

Η γενναιότητα του Τοξότη οφείλεται σε μια πραγματική λαχτάρα για ζωή και σε μια υπέρμετρη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Πραγματικά είναι το ζώδιο που ζει χωρίς ανησυχίες.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Υπερδύναμη: Κάνουν τις καλύτερες αγορές και συμφωνίες

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την εργασιομανία τους και την ικανότητά τους να κάνουν επενδύσεις. Εάν κάτι δεν είναι καλής ποιότητας, ένας Αιγόκερως δεν θα το αγοράσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επίσης εξαιρετικοί όχι μόνο στην επιλογή δώρων, αλλά και στο να πείσουν τους άλλους τι ακριβώς χρειάζονται.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Υπερδύναμη: Αποθηκεύει τα πάντα στην μνήμη του

Ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται στον κόσμο του, αλλά πάντα αντιλαμβάνεται τα πάντα που συμβαίνουν στο περιβάλλον. Γι’ αυτό μια σχεδόν υπεράνθρωπη ικανότητα να θυμάται ονόματα, γενέθλια και κουτσομπολιά που όλοι οι άλλοι ξεχνούν γρήγορα. Ο Υδροχόος συχνά αναλαμβάνει να κρατήσει το «ιστορικό» σε μία παρέα και θυμάται πάντα πότε έγινε το κάθε γεγονός.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Υπερδύναμη: Έχουν μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία

Όπως και τα άλλα ζώδια του νερού (Καρκίνος και Σκορπιός), οι Ιχθύες αισθάνονται τα πάντα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές δεν μπορούν να διαχωρίσουν τα δικά τους συναισθήματα από των άλλων. Έτσι μπορούν να περάσουν μέρες με συναισθηματικές δυσκολίες που δεν αντιλαμβάνονται καν ότι δεν είναι δικές τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ