Πεθερά κάνει την ζωή του γαμπρού της κόλαση – «Σκέφτομαι να χωρίσω»

Για την πεθερά του, η οποία του προκαλεί τεράστια αναστάτωση, μίλησε ένας 39χρονος στην εφημερίδα «The Sun».

Πεθερά έστελνε ερωτικά μηνύματα στον πατέρα της νύφης – «Την έδιωξα από το σπίτι»

Ο άνδρας ανέφερε ότι η πεθερά του κάνει την ζωή δύσκολη και πλέον αρρωσταίνει όταν βρίσκεται μαζί της. «Δεν κρύβει το γεγονός ότι με περιφρονεί και έχω βαρεθεί την άθλια λεκτική κακοποίησή της», ανέφερε ο 39χρονος.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει φτάσει στο σημείο να σκέφτεται να αφήσει την γυναίκα του και τα παιδιά του «Είμαι 39 και η γυναίκα μου είναι 35. Είμαστε παντρεμένοι 14 χρόνια και έχουμε δύο παιδιά, δύο γιους 13 και 11 ετών. Ο μικρότερος μας έχει ειδικές ανάγκες», εξήγησε ο άνδρας.

Έξαλλη η νύφη με την πεθερά για το φόρεμα του γάμου – «Αγνόησε τους κανόνες που είχα»

Όπως είπε ο μισθός της συζύγου του ήταν μεγαλύτερος και γι’ αυτό αποφάσισαν να αφήσει εκείνος την δουλειά του και να φροντίσει τα παιδιά τους.

«Αγαπώ τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, αλλά η μητέρα της κάνει τη ζωή μου αφόρητη. Όλα λειτουργούν καλά μέχρι να φτάσει και μετά είναι σαν ένα μαύρο σύννεφο να πέφτει στο σπίτι μας», υποστήριξε ο 35χρονος.

Πεθερά εξόργισε την νύφη πριν από τον γάμο – Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της και το «φόρεμα της Έριδος»

Η δύσκολη πεθερά επισκέπτεται το ζευγάρι τα Σαββατοκύριακα και μερικές φορές και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. «Πάντα ήμουν φιλόξενος και τις προσέφερα ό,τι ζητούσε. Αλλά ακόμα το κάνει αρκετά ξεκάθαρο τι σκέφτεται για μένα. Λέει στη γυναίκα μου ότι πιστεύει ότι είμαι άχρηστος και ότι θα μπορούσε να είχε παντρευτεί κάποιον καλύτερο από εμένα», είπε ο άνδρας.

«Βοηθά με τα παιδιά μια μέρα την εβδομάδα οπότε η γυναίκα μου δεν θέλει να την στενοχωρήσει, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω», κατέληξε ο 35χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ