Πέταξε τον άνδρα της έξω από το σπίτι – «Ταπείνωσε τα παιδιά μου μπροστά στους φίλους μας»

Μία γυναίκα 36 ετών, έχει μια κόρη 14 ετών, την Μία, και έναν 16χρονο γιο, τον Λίαμ, από τον πρώτο γάμο της. Τα παιδιά της είναι αθλητές του πατινάζ και προπονούνται μαζί.

Ο άνδρας της θέλει να δώσουν στην κόρη τους το όνομα της μακαρίτισσας γυναίκας του -«Δεν αισθάνομαι άνετα, δεν αξίζει στο παιδί να μεγαλώσει στη σκιά της»

«Είναι δυνατό ζευγάρι, με παρόμοια σώματα, συντονίζονται πολύ καλά. Είναι εκφραστικοί και δυναμικοί – όχι κάτι παράταιρο, ούτε περίεργο», εξηγεί η γυναίκα.

«H συμπεριφορά του έχει αλλάξει»

«Με τον άνδρα μου, τον Μαρκ (38 ετών), είμαστε μαζί εδώ και σχεδόν επτά χρόνια. Είναι στις ζωές των παιδιών μου για χρόνια και, τον φωνάζουν πατριό».

Τα 7 ανεπαίσθητα σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άνδρας δεν είναι καλά, ακόμη και αν προσπαθεί να το κρύψει

«Ενώ ήταν υποστηρικτικός, πήγαινε στους αγώνες τους, βοηθούσε στις προπονήσεις, τα τελευταία χρόνια, κάτι έχει αλλάξει».

Μάλιστα, άρχισε να κάνει περίεργα σχόλια, επειδή η Μία και ο Λίαμ έρχονται πολύ κοντά όταν χορεύουν στον πάγο. Μου έχει πει πως, του φαίνεται παράταιρο και μάλιστα, έχει κάνει σχόλια τα οποία έχουν ακούσει τα παιδιά.

Ο άνδρας της την πιέζει να εργαστεί – «Δεν αξίζει τον κόπο, έχει καλό μισθό»

Πάντα όμως, τον βάζει στη θέση του – έχουν μαλώσει πολλές φορές για το θέμα αυτό.

Την τελευταία φορά μάλιστα, ο Μαρκ της υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει.

Ο άνδρας της παραδέχτηκε με λυγμούς ότι έχει χρέος 25.000 ευρώ – «Μου έλεγε ψέματα κατάμουτρα, δεν θα μπορέσω να γιορτάσω τα γενέθλια των παιδιών μας»

Πριν από μερικές μέρες, έκαναν το τραπέζι σε μερικούς φίλους, ενώ ήταν μαζί τους και ο Λίαμ με τη Λία. Ένας από τους φίλους, ρώτησε τα παιδιά πώς πηγαίνει το πατινάζ. Τα παιδιά προσπαθούν πολύ.

Τότε “πετάχτηκε” ο Μαρκ, λέγοντας, «Πράγματι, το έχουν παρακάνει. Λες και δεν είναι αδέλφια», περιγράφει η γυναίκα.

Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα παιδιά που απέκτησε ο πρώην άνδρας της με τη νέα σύντροφό του – «Κατέστρεψε τα πάντα, δεν μπορώ να ξεχάσω όσα έγιναν»

«Κανείς στο τραπέζι δεν μίλησε»

«Η Μία έδειχνε λες και ήθελε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί. Ο Λίαμ δεν μιλούσε, απλώς τον κοίταζε, φανερά θυμωμένος. Όλοι στο τραπέζι σώπασαν – εκτός από ένα αμήχανο γέλιο που ακούστηκε από την μεριά κάποιων φίλων μας, μέχρι που κάποιος άλλος, άλλαξε θέμα. Ένιωσα πως, όλα είχαν τελειώσει, αλλά δεν έκανα σκηνή».

Όταν έφυγαν όλοι τους οι φίλοι, η γυναίκα είπε στον Μαρκ ότι δεν ήταν καθόλου σωστό να ταπεινώσει τα παιδιά της μπροστά σε όλους. Ο Μαρκ, ενώ της υποσχέθηκε πως θα σταματήσει να σχολιάζει, την κατηγόρησε πως, αντιδρά υπερβολικά και είναι υπερβολικά ευαίσθητη.

Οι 7 λεπτομέρειες που παρατηρεί ένας άνδρας όταν νιώθει πραγματική έλξη για μια γυναίκα

Εκείνη του απάντησε πως, την πειράζει που φέρνει σε δύσκολη θέση την Μία και τον Λίαμ και ξεκαθάρισε πως, αν είναι να συνεχίσει να το κάνει, είναι καλύτερο να φύγει.

«Ο άνδρας μου λέει ότι είμαι υπερβολική»

Έτσι, τον πέταξε έξω από το σπίτι και εκείνος, πήγε να μείνει με την μητέρα του, όπου είναι ακόμη. Η μητέρα του Μαρκ, τηλεφώνησε έξαλλη στη γυναίκα, προκειμένου να τον υπερασπιστεί. Εκείνη, της έκλεισε το τηλέφωνο.

Τα 7 πράγματα που κάνει ενστικτωδώς ένας άνδρας που είναι πραγματικά ερωτευμένος

«Εν τω μεταξύ, ο πρώην άνδρας μου, τα έμαθε όλα από την Μία και επικοινώνησε αμέσως μαζί μου. Μου είπε πως καλά έκανα και πως με στηρίζει απόλυτα. Χωρίς να διστάσει», συνεχίζει η γυναίκα.

«Ο άνδρας μου, τηλεφωνεί και στέλνει μηνύματα, μου λέει ότι είμαι υπερβολική και πως κάνω κακό στην οικογένεια με αφορμή ένα ασήμαντο σχόλιο».

Σχέσεις: Τα 8 σκληρά σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άνδρας είναι μαζί σας μόνο επειδή νιώθει μοναξιά

«Τώρα που σκέφτομαι πιο ψύχραιμα, αναρωτιέμαι αν πράγματι, αντέδρασα υπερβολικά και αν θα μπορούσα να είχα φερθεί διαφορετικά».

 

Σχετικά Άρθρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK