Παράτησε την αστυνομία έπειτα από 25 χρόνια – «Δεν μου άρεσε να φοράω στολή, θέλω να δείχνω το σώμα μου»

Μία πρώην αστυνομικός από τις ΗΠΑ δηλώνει ότι είναι χαρούμενη που πλέον μπορεί να φορέσει τα σέξι ρούχα που λατρεύει.

Η Bella Lexi, 47 ετών, εργαζόταν ως αστυνομικός για περισσότερα από 25 χρόνια μέχρι να εγκαταλείψει το επάγγελμα της το 2021. Η πρώην αστυνομικός, που εργαζόταν στο Κολοράντο, έχει εξαιρετικά καλή εμφάνιση και γι’ αυτό πάντα συγκέντρωνε την προσοχή των συναδέλφων της αλλά και των συλληφθέντων.

Ωστόσο θα ξεχώριζε περισσότερο αν της επέτρεπε να φορέσει τα σέξι ρούχα που προτιμάει. «Πάντα σεβόμουν τη στολή που φορούσα καθημερινά και τη φορούσα με περηφάνια. Ήταν βολικό επίσης επειδή ήταν πληρωμένη και δεν έπρεπε να αποφασίζω τι να φορέσω κάθε μέρα», λέει η 47χρονη.

Εξηγεί ότι η στολή προσέθετε μεγάλο βάρος. «Η στολή, το γιλέκο, η ζώνη και οι μπότες πρόσθεταν 30 κιλά στο σώμα μου κάθε μέρα. Δεν μου λείπει να κουβαλάω ειλικρινά το επιπλέον βάρος ή το υλικό αυτό που προκαλούσε φαγούρα», ανέφερε η Bella Lexi.

«Μπορώ να πω ότι η ανδρική στολή, τα πουκάμισα και τα παντελόνια δεν αναδείκνυαν τη σιλουέτα μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος μπορούσε να πει ότι γυμνάζομαι και φροντίζω τον εαυτό μου», είπε η 47χρονη.

«Όταν δίδασκα ή έκανα προπόνηση, μπορούσα να φοράω ρούχα που ονομάζαμε «πολιτικά», πάντα επαγγελματικά, αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποιοι θα έλεγαν (σ.σ. ότι είναι) πολύ στενά ή με χαμηλό σκίσιμο» σημείωσε η Bella Lexi.

Και προσθέτει: «Το στυλ μου είναι πολύ διαφορετικό τώρα και ήταν συναρπαστικό να μπορώ να αγοράσω νέα ρούχα και να καταλάβω πώς ήθελα να είναι η εμφάνισή μου. Φοράω πολύ λιγότερα ρούχα τώρα καθημερινά και μου αρέσει να δείχνω το σώμα μου. Αντί να ανησυχώ αν κάποιος πρόκειται να πει κάτι για το τι φοράω στο δρόμο μου στη δουλειά, έχω αυτοπεποίθηση για την καθημερινότητά μου και για το πώς επιλέγω να ντύνομαι».

Μάλιστα αναφέρει ότι όποιος γυμνάζεται θα πρέπει να δείχνει το σώμα του. «(σ.σ. Φοράω) Μόνο πράγματα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα μου, αν δουλεύεις γι’ αυτό θα πρέπει να το επιδεικνύεις», είπε η 47χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ