«Παντρεύτηκα ξανά τον πρώην άνδρα μου, δύο χρόνια μετά το διαζύγιό μας» – Έγινε δεύτερη μητέρα για το παιδί του

Μία γυναίκα αγκάλιασε την κόρη που απέκτησε ο πρώην άνδρας της με μία άλλη γυναίκα, το διάστημα που ήταν χωρισμένοι. Οι γνώμες των αναγνωστών διχάστηκαν. Ωστόσο η γυναίκα μίλησε με ειλικρίνεια για την αναζωπύρωση της σχέσης τους.

Γυναίκα αρνήθηκε το διαζύγιο στον σύζυγο της – «Με περίμενε στην κρεβατοκάμαρά μας με την φίλη της γυμνή»

Η Oriana Lindsay είναι μία δημοφιλής TikToker με περισσότερους από 21.000 ακόλουθους. Στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μοιράζεται στιγμές από τη ζωή και καθημερινότητά με τα 4 παιδιά της.

Ενθαρρύνει και άλλους ανθρώπους να μην εγκαταλείπουν την ελπίδα, αφού και η ίδια, μετά το διαζύγιό της παντρεύτηκε ξανά τον «καλύτερο φίλο της», όπως λέει. Ανέβασε μία φωτογραφία τους από την εποχή που ήταν 16 ετών και αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε σε ηλικία 19 ετών. Μαζί με τον άνδρα της, απέκτησαν δύο παιδιά.

Είπε στον γιο της να ζήσει με τον μπαμπά του επειδή δεν έχει χώρο – «Μετά το διαζύγιο παντρεύτηκα ξανά και έμεινα έγκυος»

«Αν μού έλεγε κανείς ότι, επτά χρόνια μετά τον γάμο μας, θα χωρίζαμε, θα έπεφτα απ’ τα σύννεφα», παραδέχτηκε. «Αν μού έλεγες ότι τρία χρόνια μετά θα παντρευόμασταν ξανά, σ’ ένα μαγαζί με βάφλες, πάλι δεν θα το πίστευα. Αν μού έλεγες ότι θα γινόμουν η δεύτερη μητέρα του πιο γλυκού κοριτσιού, πάλι δεν θα το πίστευα. Ενώ, αν μού λέγατε ότι, έναν μήνα πριν από τον δεύτερο γάμο μας, θ’ ανακάλυπτα ότι είμαι έγκυος,  θα πίστευα ότι μού κάνετε φάρσα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πίστευα ότι αυτός θα ήταν ο γάμος των ονείρων μας», είπε η γυναίκα.

Η Oriana Lindsay είναι μία δημοφιλής TikToker με περισσότερους από 21.000 ακόλουθους.
Η Oriana Lindsay είναι μία δημοφιλής TikToker με περισσότερους από 21.000 ακόλουθους. Πηγή: tiktok/oriana95_

«Ήταν γραφτό»

Η Oriana είναι ευγνώμων και, σε μία φωτογραφία που ανέβασε, έγραψε ότι θα λέει παντού την ιστορία αγάπης με τον σύζυγο της. Σε προηγούμενό της βίντεο, η γυναίκα είχε αναφέρει ότι χρειάστηκαν δύο χρόνια για την επανασύνδεση.  Ο γάμος τους περνούσε σοβαρή κρίση και φαινόταν ότι με τίποτα δεν μπορούσε να διορθωθεί. Αφού χώρισαν κατάλαβαν ότι θέλουν να είναι πάλι μαζί. «Προσπαθήσαμε και οι δύο να προχωρήσουμε, υποκρινόμασταν, αλλά δεν τα καταφέρναμε. Ήταν γραφτό να είμαστε μαζί», ανέφερε η Oriana.

Έμεινε με τον σύζυγό της παρά τις απιστίες του – «Τώρα είναι φτωχός και θέλω διαζύγιο»

Όσο για τους ανθρώπους που της στέλνουν μηνύματα και της ζητούν συμβουλές, τι να κάνουν με τον άνδρα ή την γυναίκα τους… αναφέρει: «Να προσεύχεστε γιατί, χάρη στον Θεό μπόρεσα να είμαι ξανά με τον άνδρα μου, δεν υπάρχει άλλος που μπορεί να βοηθήσει».

Ανέβασε μία φωτογραφία τους από την εποχή που ήταν 16 ετών και αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε σε ηλικία 19 ετών.
Ανέβασε μία φωτογραφία τους από την εποχή που ήταν 16 ετών και αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε σε ηλικία 19 ετών. Πηγή: tiktok/oriana95_

Διαφώνησαν οι χρήστες στο διαδίκτυο

Όσο για τη βιολογική μητέρα του κοριτσιού που ο άνδρας της είχε αποκτήσει όσο ήταν χωρισμένοι, η Oriana λέει ότι έχουν «εξαιρετική» σχέση. Τα ενθαρρυντικά λόγια και τα βίντεο της Oriana προσείλκυσαν την προσοχή των ακολούθων της, οι οποίοι την ευχαριστούσαν.

7 συμπεριφορές που μαρτυρούν ότι κάποιος φοβάται να αγαπήσει ξανά επειδή πληγώθηκε στο παρελθόν

Υπήρχαν ωστόσο, και εκείνοι που δήλωσαν ότι δεν θα παντρεύονταν τον πρώην σύντροφο τους, αν εκείνος είχε κάνει παιδί με άλλον άνθρωπο. Ένας υποστηρικτής της είπε ότι αυτό είναι απόδειξη της απίστευτης δύναμής της.

«Όπως καταλαβαίνω, τον χώρισε και μετά τον ξαναπαντρεύτηκε….μπα, δεν θα το έκανα», σχολίασε κάποιος άλλος. Ενώ κάποιος άλλος, αναρωτήθηκε: «Πιστεύεις ότι αν είχες κάνει εσύ παιδί με άλλον, ο πρώην άνδρας σου θα σε παντρευόταν ξανά;»

Τα 5 πιο ρομαντικά ζώδια – Δημιουργούν κινηματογραφικές ιστορίες αγάπης

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ