Γυναίκα αρνήθηκε το διαζύγιο στον σύζυγο της – «Με περίμενε στην κρεβατοκάμαρά μας με την φίλη της γυμνή»

Η σωματική επαφή και η εγγύτητα είναι αναγκαίο να υπάρχουν στις συντροφικές σχέσεις, ειδικά τις μακροχρόνιες. Η ερωτική επαφή ενισχύει την επικοινωνία, την τρυφερότητα και αυξάνει την αυτοπεποίθηση και τη σύνδεση του ζευγαριού.

Ένας άνδρας εξομολογείται: «H απιστία με κάνει να θέλω την γυναίκα μου περισσότερο»

Όμως, δυστυχώς, για πολλά ζευγάρια, η εγγύτητα μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Ένας άντρας ήρθε αντιμέτωπος με την παντελή απουσία ερωτικού ενδιαφέροντος της γυναίκας του.

Σε μία ανάρτηση που έκανε στο Reddit, εξομολογήθηκε ότι η σωματική επαφή και η ερωτική επαφή με τη γυναίκα που αγαπά, είναι αναγκαία.  Εφόσον, η τρυφερότητα και η εγγύτητα έλειπε εντελώς απ’ τον γάμο τους, ο άντρας κατέληξε να ζητήσει διαζύγιο. Η γυναίκα, μην θέλοντας ν’ αφήσει τη συναισθηματική και ερωτική σχέση, πρότεινε μία διαφορετική λύση. Τού πρότεινε να έχει ερωτική επαφή με μία φίλη της.

H απροσδόκητη αντίδραση ενός άνδρα όταν έμαθε την απιστία της συζύγου του – «Μου είπε να συνεχίσω»

«Δεν περίμενα ν’ ακούσω ποτέ κάτι τέτοιο. Νιώθω ότι μού κάνουν πλάκα και το μόνο που θέλω είναι να τελειώσει αυτός ο γάμος», ανέφερε ο άνδρας.

Έπειτα από 4 χρόνια γάμου, ο 34χρονος σύζυγος εξήγησε ότι, η σχέση τους ήταν υγιής και φανταστική. Όλα αυτά μέχρι πέρυσι, όταν τα πράγματα πήραν την κάτω βόλτα και η σχέση τους επιδεινώθηκε. Οι ερωτικές επαφές τους μειώθηκαν πάρα πολύ, χωρίς να χαθεί η συναισθηματική σύνδεση. Απλώς χάθηκε η σωματική – ερωτική πλευρά της σχέσης. Αγκαλιαζόμασταν και είχαμε σωματική εγγύτητα αλλά, απέρριπτε κάθε μου προσπάθεια για ερωτική επαφή.

12 μυστικά σημάδια της απιστίας που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι είναι ασέξουαλ, έτσι ο σύζυγος σκέφτηκε ότι το διαζύγιο είναι η ιδανική λύση.

Προσπάθειες για λύση και συμβουλευτική ζεύγους

Όταν και οι δύο θέλουν να λύσουν το πρόβλημα της απουσίας ερωτικής επαφής στον γάμο, η συμβουλευτική ζεύγους με θεραπεία δυσλειτουργιών, είναι εξαιρετική λύση. Το ζευγάρι συζητά τις ερωτικές ανάγκες του, με σκοπό να ζωντανέψει το πάθος της ερωτικής επαφής.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε καταφύγει πολλές φορές στη θεραπεία ζεύγους, είχαν επισκεφθεί πολλούς ειδικούς, μεταξύ και άλλων λύσεων. «Προσέχαμε και οι δύο το σώμα μας, δοκιμάσαμε περιπετειώδεις δραστηριότητες,  κάναμε θεραπεία ζεύγους, ακόμη και ορμονικές εξετάσεις κάναμε. Όλες οι μέθοδοι είχαν μικρή διάρκεια, μετά, πάλι τα ίδια».

Τα πράγματα έφτασαν σε αδιέξοδο τη στιγμή που η γυναίκα μου παραδέχτηκε, στη διάρκεια της θεραπείας ζεύγους ότι είναι ασέξουαλ «αυτός είναι ο λόγος που η λίμπιντο της είναι ανύπαρκτη».

«Είχα μπερδευτεί για τα καλά», ομολόγησε ο άντρας «στην αρχή της σχέσης μας η ερωτική επαφή ήταν τέλεια, τώρα λέει είναι ασέξουαλ και αυτό με πληγώνει πολύ. Προφανώς δεν μπορώ να την πιέσω να έχει ερωτική επαφή μαζί μου, έτσι έπρεπε να κουβεντιάσουμε στα σοβαρά για τη σχέση μας. Αποφάσισα ότι ήθελα να πάρουμε διαζύγιο».

Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, αλλά η σωματική επαφή είναι απαραίτητο στοιχείο ενός πετυχημένου γάμου. Χωρίς την ερωτική επαφή λείπει ένα βασικό κομμάτι της σχέσης και ο άντρας είχε δίκιο που ήθελε να χωρίσει.

Η γυναίκα αρνήθηκε να χωρίσουν

Αφού ο άντρας προχώρησε με την αίτηση διαζυγίου, η γυναίκα αρνήθηκε να συναινέσει. Η σύζυγος εξακολουθούσε να επενδύει συναισθηματικά και ερωτικά στον γάμο της, με αποτέλεσμα να μην θέλει τη λήξη του γάμου τους. «Απέρριψε αμέσως την πιθανότητα του διαζυγίου και είπε ότι πρέπει να βρούμε μία άλλη λύση. Δεν ήξερα τι να πω αλλά, τρεις εβδομάδες μετά και για να προστατεύσω την ψυχική μου υγεία, έκανα αίτηση διαζυγίου και της ζήτησα να προχωρήσει και εκείνη  με τη διαδικασία», τόνισε ο 34χρονος.

Ο άντρας, αφού εξακολουθούσε ν’ αγαπά τη γυναίκα του, ήθελε να διευκολύνει την κατάσταση, προτείνοντας να μοιράσουν τα περιουσιακά τους, την άφησε να κρατήσει το σπίτι και τα περισσότερα αυτοκίνητα. Η απάντηση της γυναίκας του ήταν σαφής: «Δεν πρόκειται να πάρουμε διαζύγι”ο. Δεν ήθελε ούτε να το κουβεντιάσει, ούτε επρόκειτο ν’ αλλάξει γνώμη.

Η γυναίκα του, τού πρότεινε, προκειμένου να ικανοποιήσει την ανάγκη του για ερωτική επαφή να προσεγγίσει ερωτικά μία φίλη της. Μία μέρα που επέστρεψε στο σπίτι, μπήκε στην κρεβατοκάμαρά τους όπου τον περίμενε η φίλη της γυναίκας του, γυμνή, λέγοντάς του «ήρθα για σένα». Είχε συμφωνήσει να κάνει σεξ με τον άντρα της φίλης της, όμως εκείνος δεν το ήθελε: «Δεν περίμενα ποτέ να φτάσουν ως εδώ τα πράγματα».

Στη συνέχεια, μάζεψε τα πράγματά του και πήγε να μείνει σ’ ένα ξενοδοχείο. Δέχτηκε πάρα πολλά τηλεφωνήματα απ’ τη γυναίκα του και από άλλα μέλη της οικογένειάς του αλλά δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη κανενός.  Ύστερα απ’ όλα όσα έγιναν, περίμενε ότι πλέον κάθε του απόφαση θα γίνει σεβαστή και δεκτή, χωρίς αντιρρήσεις.

Ξανά απ’ την αρχή

«Δεν με τρομάζει που αρχίζω απ’ το μηδέν», έγραψε σε άλλη του ανάρτηση. «Ούτε νιώθω ότι πρέπει να τιμωρηθεί που ανακάλυψε την πραγματική της ταυτότητα», σημείωσε ο 34χρονος

Η απελπισία της συζύγου του να διατηρήσει τη σχέση ήταν τόσο μεγάλη που έφτασε στο σημείο να ρισκάρει την εμπιστοσύνη της φίλης της και να εκθέσει τον άντρα της. Η λύση αυτή μπορεί να ήταν το τέλειο σενάριο για κάποιο άλλο ζευγάρι. Ωστόσο ο συγκεκριμένος άντρας προτίμησε ν’ αναζητήσει αλλού την αγάπη για να ικανοποιούνται οι ανάγκες του με τον τρόπο που ήθελε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ