Κύκλωμα πορνείας: Οι διάλογοι που «καίνε» την 25χρονη «εγκέφαλο» – Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό 16χρονης

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το enikos.gr  τις συνομιλίες μεταξύ των μελών του κυκλώματος μαστροπείας  που προωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, οι οποίες «καίνε» την 25χρονη, που φέρεται να ήταν «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τις ανήλικες. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να «ξεσκονίζουν» τα κινητά, προκειμένου να διασταυρώσουν αν και ποιοι εμπλέκονται.

Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί έξι άτομα. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ χθες (19/03) το απόγευμα συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα με εντάλματα που ίσχυαν σε βάρος τους και θα οδηγηθούν και εκείνοι αρμοδίως στον εισαγγελέα.

Οι συνομιλίες που «καίνε» την 25χρονη

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη μεγαλύτερη αδελφή μίας από τις επτά ανήλικες, που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδελφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της, στα social media, με έναν άνδρα ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις.

Σε συνομιλίες της 25χρονης με ανήλικες που φέρνει το enikos.gr στη δημοσιότητα, οι οποίες έγιναν μέσω Instagram, γράφει ένα από τα θύματα του κυκλώματος προς εκείνη, πως «ρε φίλε και εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, ρε μαλ@@@, είναι άδικο. Αν είναι πάω σε άλλους, κανονίζω και δεν μου ζητάνε».

Αναλυτικά ο διάλογος:

25χρονη: Πάρε 150 εσύ, 150 (αναφέρεται όνομα), πες της

Ανήλικη: Ρε φίλε και εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, ρε μαλ@@ είναι άδικο, γιατί έτσι δεν… Αν είναι πάω σε άλλους, κανονίζω και δεν μου ζητάνε μισά. Εσύ βγάζεις 100… έτσι

25χρονη: Εγώ δεν έχω φίλε και ούτε κάνω, αν έκανα και εγώ στα @@ μου, αλλά ξες ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς, οκ. Στα @@ μου.

Ανήλικη: Ναι απλά αν είναι να μείνω με 50 και να έχεις εσύ 100

25χρονη: Εγώ με αυτά τρώω, αν δεν έχω και αυτά, δεν τρώω καν και το ξέρεις! Εντάξει ναι, έχετε όμως γονείς, φαγητό κλπ. Εγώ δεν το κάνω και το ξέρεις! Εδώ δεν το κάνω με αυτόν που θέλω. Ναι σε σπίτι ζω, αλλά δεν με ταΐζουν. Εδώ η (αναφέρεται όνομα) λείπει συνέχεια. Τέσπα. Έχεις δίκιο, αλλά σου λέω.

Ανήλικη: Εντάξει ναι, κανόνισε και πες μου πόσα η κάθε μία, στείλε screen.

25χρονη: Σας αγαπώ και το ξέρεις, αλλά τώρα που χώρισα ειδικά ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα και η (αναφέρεται όνομα) δεν μου δίνει καν.

Οι ανήλικες εισέπρατταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ, ως αμοιβή. Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της αδελφής του ενός από τα θύματα η 25χρονη είχε εθίσει στα ναρκωτικά τα κορίτσια.

«Δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία»

Σε άλλη συνομιλία μεταξύ των ανηλίκων, αναφέρεται και ο «Αλέκος». Σύμφωνα με καταγγελία που μετέδωσε χθες το enikos.gr, η 25χρονη φέρεται να είχε οδηγήσει μία ανήλικη σε άνδρα που ονομάζεται «Αλέκος», στην πλατεία Βάθη στην Αθήνα, ο οποίος είναι γνωστό ότι πληρώνει ανήλικες για να τις βλέπει γυμνές.

Στη συγκεκριμένη συνομιλία, ένα από τα θύματα γράφει «Ανησυχώ. Δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία. Η, (αναφέρεται όνομα) φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο με τον Αλέκο. Και δες που καταντήσαμε. Ρε μπρο, πες στην (αναφέρεται όνομα) να μην μου πει τίποτα. Είχε τρελαθεί».

Δύο από τις ανήλικες είχαν πέσει θύματα και του κυκλώματος της «Λορέλας»

Τυχόν σύνδεση του νέου κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών με αυτό που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο, ερευνούν πλέον οι αστυνομικές αρχές.

Το σενάριο αυτό εξετάζεται με βάση και τα νέα στοιχεία, ότι δύο από τις ανήλικες που έπεσαν θύματα του νέου κυκλώματος, είχαν πέσει στα… δίχτυα και του άλλου κυκλώματος μαστροπείας βασικά μέλη του οποίου ήταν η 31χρονη «Λορέλα» και ένας 34χρονος φωτογράφος από την Εκάλη, όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η «Λορέλα» όσο και ο φωτογράφος έχουν οδηγηθεί στη φυλακή, μετά την απολογία τους. Ο 34χρονος φέρεται να είχε αναρτήσει στα μέσα Απριλίου φωτογραφίες δύο εκ των θυμάτων σε ιστότοπο απ’ όπου «κλείστηκαν» τουλάχιστον 10 ραντεβού σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Από την έρευνα των διωκτικών Αρχών προέκυπτε ότι η 31χρονη «Λορέλα», μητέρα ανήλικου παιδιού, ήταν αυτή που προσέλκυε ανήλικα κορίτσια τα οποία εκπόρνευε, έχοντας κανονίσει να λαμβάνει μερίδιο από τις αμοιβές των «ερωτικών ραντεβού». Η δικογραφία φέρεται να περιέχει μαρτυρίες ότι η γυναίκα, είχε αναπτύξει από το 2022 φιλικές σχέσεις με μία 15χρονη για την οποία φρόντιζε να βρίσκει «πελάτες».

Κατά την απολογία της, η 31χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της και φέρεται να είπε πως, όχι μόνο δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία, αλλά αντίθετα από όσα αναφέρονται στη δικογραφία, όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, επιχείρησε να την πείσει να σταματήσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ