Οπτική ψευδαίσθηση: Βρες τις διαφορές στις φωτογραφίες – Έχεις μόνο 13 δευτερόλεπτα

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε την παρατηρητικότητά σας και να ανακαλύψετε τις διαφορές που κρύβονται σε αυτές τις δύο φωτογραφίες που μοιάζουν ότι είναι ίδιες αλλά δεν είναι. Θα μπορέσετε να εντοπίσετε όλες τις διαφορές; Η πρόκληση σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση ξεκινά.

Το παιχνίδι “βρες τις διαφορές” είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την παρατηρητικότητά σας, τη συγκέντρωση και τη μνήμη σας.

Η φωτογραφία δείχνει τρεις ανθρώπους στον δρόμο, ενώ βρέχει καταρρακτωδώς. Οι δύο εικόνες έχουν συνολικά 10 διαφορές μεταξύ τους και η πρόκληση είναι να εντοπίσετε αυτές τις διαφορές σε 13 δευτερόλεπτα.

Με την πρώτη ματιά οι φωτογραφίες φαίνονται σχεδόν ίδιες, αφού πρόκειται για οπτική ψευδαίσθηση. Ωστόσο, ύστερα από μια πιο προσεκτική εξέταση, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν κρυμμένες έξυπνες παραλλαγές. Η αποστολή σας είναι να εντοπίσετε και να ανακαλύψετε όλες τις διαφορές που κρύβονται μέσα σε αυτές τις εικόνες.

Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε τις δέκα διαφορές, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε έναν μεγεθυντικό φακό ή ένα κόκκινο στυλό για να τις επισημάνετε. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να συνεργαστείτε με κάποιον.

οπτική ψευδαίσθηση

Αφού βρείτε όλες τις διαφορές, μπορείτε να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με τη λύση. Εάν βρήκατε όλες τις διαφορές, συγχαρητήρια!

Ο χρόνος τελείωσε! Εντοπίσατε τις 10 διαφορές σε 13 δευτερόλεπτα; Μην ανησυχείτε αν δεν μπορέσατε να τις βρείτε όλες. Ακολουθεί η λύση, με τις διαφορές μέσα σε κόκκινο κύκλο.

οπτική ψευδαίσθηση

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ