Οπτική ψευδαίσθηση για παρατηρητικούς: Μπορείτε να βρείτε το μολύβι μέσα σε 6 δευτερόλεπτα;

Θέλετε να τεστάρετε πόσο καλή παρατηρητικότητα έχετε; Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι μια πολύ καλή μέθοδος. Στις εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι χρήστες πρέπει να αναζητήσουν κάποιο αντικείμενο, το οποίο συνήθως είναι πολύ καλά κρυμμένο.

Οπτική ψευδαίσθηση για λίγους: Μπορείτε να βρείτε το πρόσωπο του κοριτσιού μέσα στο δάσος σε 11 δευτερόλεπτα;

Στη σημερινή οπτική ψευδαίσθηση μπορείτε να δείτε πολλά βιβλία διαφορετικών χρωμάτων. Ανάμεσα στα βιβλία κρύβεται ένα μολύβι, το οποίο πρέπει να εντοπίσετε μέσα σε 6 δευτερόλεπτα.

Αποτελεί σχετικά εύκολη πρόκληση, γι’ αυτό έχετε λίγο χρόνο.  Όποιος μπορεί να βρει το μολύβι μέσα σε 6 δευτερόλεπτα έχει σίγουρα εξαιρετικές δεξιότητες.

Οπτική ψευδαίσθηση: Τα άτομα με υψηλό IQ μπορούν να εντοπίσουν το πρόσωπο ενός κοριτσιού μέσα στο δάσος σε 11 δευτερόλεπτα

Ο καλύτερος τρόπος για να λύσετε αυτόν τον γρίφο είναι να παρατηρήσετε την εικόνα και να βρείτε οποιοδήποτε σχήμα μοιάζει με αυτό ενός μολυβιού.

οπτική ψευδαίσθηση
Πηγή: Exam Paper Plus

Κοιτάξτε προσεκτικά καθώς το μολύβι μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην εικόνα. Aν δεν το έχετε εντοπίσει ακόμα, σας δίνουμε μία μικρή βοήθεια. Το μολύβι δεν βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της εικόνας.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο το 10% μπορεί να βρει τα γυαλιά σε 11 δευτερόλεπτα – Μπορείς;

Μερικοί από εσάς μπορεί να ψάχνετε ακόμα για το μολύβι.  Μην ανησυχείτε, θα δώσουμε τη λύση παρακάτω.

Ακολουθεί spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Το μολύβι είναι πράσινο και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πράσινα βιβλία. Γι’ αυτό δεν είναι εύκολο να το εντοπίσεις με την πρώτη ματιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ