Οπτική ψευδαίσθηση για λίγους: Μπορείτε να βρείτε το πρόσωπο του κοριτσιού μέσα στο δάσος σε 11 δευτερόλεπτα;

Η οπτική ψευδαίσθηση που ακολουθεί θεωρείται πολύ δύσκολη. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποτελούν έναν συναρπαστικό τρόπο προκειμένου να δοκιμάσετε την παρατηρητικότητά σας.  Γι’ αυτό πολλοί χρήστες του διαδικτύου ξετρελαίνονται.

Οπτική ψευδαίσθηση: Τα άτομα με υψηλό IQ μπορούν να εντοπίσουν το πρόσωπο ενός κοριτσιού μέσα στο δάσος σε 11 δευτερόλεπτα

Στην συγκεκριμένη απεικόνιση βλέπετε ένα πολύπλοκο σκίτσο. Κάπου μέσα στο πυκνό δάσος, υπάρχει το πρόσωπο ενός κοριτσιού. Είναι καλά κρυμμένο όμως. Στο δάσος υπάρχουν πολλά και διαφορετικά ζώα, πχ κουνέλι, ψάρι, χελώνα, ρακούν κλπ. Λέγεται ότι μόνο άτομα με υψηλό IQ μπορούν να το εντοπίσουν μέσα σε 11 δευτερόλεπτα!

οπτική ψευδαίσθηση

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο το 10% μπορεί να βρει τα γυαλιά σε 11 δευτερόλεπτα – Μπορείς;

Ακολουθεί spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο σκίτσο και προσπαθήστε να εντοπίσετε το πρόσωπο του κοριτσιού.  Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο, όμως αν αναποδογυρίσετε την εικόνα, τότε μπορεί να γίνει πιο εύκολο. Αν δεν σας βοηθήσαμε αρκετά, τότε σας δίνουμε ακόμη ένα tip για να το δείτε καθαρά.  Το πρόσωπο του κοριτσιού είναι κρυμμένο ανάμεσα σε δύο κλαδιά του δέντρου, στο κάτω μέρος της εικόνας.

Έχει υποστηριχθεί ότι εάν καταφέρατε να εντοπίσετε το πρόσωπο του κοριτσιού μέσα στο δάσος σε μόλις 11 δευτερόλεπτα, αυτό θα μπορούσε να είναι δείγμα εξαιρετικής νοημοσύνης και υψηλού επιπέδου IQ.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε τον πιγκουίνο μέσα σε 14 δευτερόλεπτα;

οπτική ψευδαίσθηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ