Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το περίεργο κούγκαρ σε 10 δευτερόλεπτα;

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση θα δοκιμάσει την παρατηρητικότητά σας και τις δεξιότητές σας. Αν μπορείτε να εντοπίσετε το περίεργο κούγκαρ σε αυτή τη φωτογραφία μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα, έχετε τα μάτια ενός αρπακτικού. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και σκεφτείτε λογικά για να ολοκληρώσετε αυτό το παζλ.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε τον βρικόλακα σε 11 δευτερόλεπτα;

Αν σας αρέσουν οι οπτικές ψευδαισθήσεις, τότε θα λατρέψετε τη συγκεκριμένη, που παράλληλα αποτελεί και ένα εκπληκτικό τεστ IQ.

Η εικόνα περιλαμβάνει έξι σειρές και οκτώ στήλες με κούγκαρ που όλα φαίνονται ίδια. Ένα όμως δεν είναι. Εάν μπορείτε να εντοπίσετε το κούγκαρ που δεν μοιάζει με τα όλα άλλα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα, τότε έχετε λύσει την οπτική ψευδαίσθηση σε χρόνο ρεκόρ.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το σαλιγκάρι σε 15 δευτερόλεπτα;

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του παζλ, αν βρίσκεστε σε εγρήγορση, είστε παρατηρητικοί και σκεφτείτε δημιουργικά, είναι πιο πιθανό να εντοπίσετε το περίεργο κούγκαρ.

Σαρώστε μεθοδικά κάθε στήλη και σειρά για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε κάποια σημαντική λεπτομέρεια.

Το να είστε προσανατολισμένοι στις λεπτομέρειες και να εστιάσετε στα χαρακτηριστικά του κούγκαρ θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε αυτό το παζλ. Υπάρχει μια διαφορά που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Πρέπει να την εντοπίσετε.

Ο χρόνος τελειώνει. Βιαστείτε!

BRIGHT SIDE

Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση

Ο χρόνος τελείωσε. Εάν πιστεύετε ότι έχετε εντοπίσει τη διαφορά, δείτε πιο κάτω αν τα καταφέρατε.

Αν θέλετε να προσπαθήσετε δεύτερη φορά, σας δίνουμε ένα tip: Εστιάστε στην αριστερή πλευρά, προς το κάτω μέρος της εικόνας.

Υπενθυμίζεται ότι μελέτες έχουν δείξει ότι η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για τα παιδιά, καθώς μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων. Επίσης, βελτιώνουν την παρατηρητικότητά μας και σε κάθε περίπτωση αποτελούν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από το άγχος της καθημερινότητας.

Αυτό το κούγκαρ είχε ελαφρώς πιο σκούρα γούνα στο αυτί σε σύγκριση με τα άλλα.

Bright Side

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ