Νοσοκόμα αποκαλύπτει απαράδεκτα σχόλια πατεράδων στην διάρκεια του τοκετού – «Φωνάζεις πολύ, πρέπει να είσαι πιο ήσυχη»

Μια νοσοκόμα αποκάλυψε τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχει ακούσει να λένε οι πατεράδες κατά τη διάρκεια του τοκετού. Μάλιστα τα άσχημα σχόλια γίνονται πιο συχνά από όσο νομίζουμε.

Η νοσοκόμα Anna Pascarella έχει περάσει αρκετά χρόνια βοηθώντας γιατρούς να φέρνουν στον κόσμο μωρά και συμμετέχει στην φροντίδα τους μετά τον τοκετό. Πρόσφατα μοιράστηκε μερικά από τα «τρελά» πράγματα που άκουσε κατά τη διάρκεια της καριέρας της, όπως άνδρες να ισχυρίζονται ότι ο τοκετός δεν είναι και τόσο δύσκολος.

Ένας μελλοντικός πατέρας έφτασε στο σημείο να ρωτήσει πώς θα μπορούσε να κάνει τεστ πατρότητας ενώ η κοπέλα του ήταν με τους γιατρούς και προσπαθούσε να γεννήσει. Πολλά από τα «ψυχρά» σχόλια των ανδρών επικεντρώνονταν στο σώμα των συντρόφων τους. Για παράδειγμα ένας άνδρας σχολίασε για την σύντροφο του ότι «ο κόλπος της δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος».

Αρκετοί ζήτησαν να γίνει μία επιπλέον βελονιά κατά την συρραφή του κόλπου των συντρόφων τους μετά τον τοκετό. Αυτή είναι μια ξεπερασμένη ιατρική πρακτική κατά τη διάρκεια της κολπικής αποκατάστασης μετά τον τοκετό.

Η επιπλέον βελονιά θεωρούνταν ότι «βοηθά» τον κόλπο να επουλωθεί καλύτερα για σεξουαλική επαφή. Ωστόσο προκαλεί πόνο και δυσφορία στη νέα μαμά με μηδενικά αποδεδειγμένα σεξουαλικά οφέλη.

Αρνήθηκε να πληρώσει για την «πολυτέλεια» της επισκληριδίου

Η νοσοκόμα Pascarella έφτιαξε ένα βίντεο στο TikTok όπου έπαιξε υποδύθηκε αυτούς τους άνδρες και επανέλαβε επί λέξει αυτά που άκουσε να λένε ορισμένοι από αυτούς. «Πονάει πραγματικά τόσο πολύ;» ρώτησε ένας πατέρας. «Όχι, όχι, όχι δεν χρειάζεται τίποτα για τον πόνο», επέμενε ένας άλλος για την σύντροφο του.

Πολλοί απέφευγαν στο παρελθόν τα ακριβά παυσίπονα πριν τον τοκετό. Μάλιστα ένας σύζυγος αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό των 8.000 δολαρίων στο νοσοκομείο επειδή η γυναίκα του επέλεξε την «πολυτέλεια» της επισκληρίδιου.

Μερικοί πατέρες ήταν απλώς ανίδεοι με την όλη κατάσταση. «Πότε πιστεύεις ότι θα κάνει το μωρό; Επειδή πεινάω πολύ και πρέπει να πάω να πάρω φαγητό», ρώτησε ένας μέλλων πατέρας την νοσοκόμα. Ένας άλλος γκρίνιαζε: «Γιατί παίρνει τόσο πολύ;».

Ο τρίτος χασμουριόταν και παραπονιόταν: «Πονάει τόσο πολύ η πλάτη μου που κοιμάμαι σε αυτή την καρέκλα», ενώ η γυναίκα του πονούσε επειδή η επισκληρίδιος είχε επιδράσει μόνο στη μία πλευρά του σώματός της.

Μερικοί άνδρες έφτασαν στο σημείο να μαλώσουν τις συντρόφους τους επειδή φώναζαν πολύ ή δυσκολεύονταν κατά τη διάρκεια του τοκετού. «Βάζεις πραγματικά τα δυνατά σου;» ρώτησε ο ένας ενώ η γυναίκα του έσπρωχνε και έκανε εμετό. «Πρέπει να είσαι πιο ήσυχη. Φωνάζεις πολύ», είπε ένας άλλος.

Ένας άντρας προτιμούσε να δουλεύει από το να βοηθήσει την σύντροφο του στην γέννα. «Δεν μπορώ να σου κρατήσω το χέρι αυτή τη στιγμή, πρέπει να δεχτώ αυτό το τηλεφώνημα. Θα επιστρέψω αμέσως», είπε ο άνδρας.

 

@anna.the.nurse You see and hear some crazy things working in labor and delivery. Feel free to share your shocking stories. #babydaddyproblems #babydaddy #toxic #laboranddelivery #pregnant #pregnancy #thirdtrimester #birthplan #newmom ♬ Toxic – Britney Spears

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ