Loren Allred: Η άγνωστη “θεά” τραγουδίστρια που όλοι πρέπει να γνωρίζουν

Η Loren Allred είναι μία πανέμορφη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, γεννημένη το 1989, με εξαιρετικές φωνητικές και ερμηνευτικές ικανότητες. Ανήκει στην κατηγορία καλλιτεχνών του επιπέδου της Whitney Houston, της Celine Dion και της Mariah Carey. Για πολλά χρόνια παρέμενε άγνωστη από το ευρύ κοινό, παρόλο που είχε ήδη στο ενεργητικό της πολύ σημαντικές ερμηνείες.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η Loren Allred είναι η τραγουδίστρια που δάνεισε τη φωνή της στην ηθοποιό Rebecca Ferguson, η οποία υποδυόταν έναν αντίστοιχο ρόλο της Σουηδέζας σοπράνο Jenny Lind, με την οποία ο Αμερικανός σόουμαν P. T. Barnum έκανε περιοδεία, στη ζωή και την καριέρα του οποίου ήταν βασισμένη η ταινία του 2017 “The Greatest Showman” με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman.

Στο 2ο βίντεο παρακάτω θα δείτε τη σκηνή όπου δήθεν τραγουδάει το κομμάτι “Never Enough” η ηθοποιός Rebecca Ferguson, αλλά στην πραγματικότητα η φωνή ανήκει στην υπέροχη Loren Allred. Μπορείτε να απολαύσετε την Loren να το ερμηνεύει στο περσινό Britain’s Got Talent και να αποκαλύπτει ότι εκείνη είναι η πραγματική ερμηνεύτρια.

Στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι, ο Simon Cowell, που είναι ένας από τους κριτές την ρώτησε: “Το τραγούδι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα όλων των εποχών. Πώς και δεν επωφελήθηκες αφού το τραγούδησες;”
Και η Loren Allred απάντησε: “Ένιωθα πιο άνετα να το τραγουδάω πίσω από τη σκηνή. Αλλά σε κάποια στιγμή ένιωσα ότι το τραγούδι προοριζόταν για μένα και έτσι είμαι έτοιμη να δώσω πρόσωπο στο κομμάτι. Γι’ αυτό είμαι εδώ”.

Η καλλιτέχνις όχι μόνο εντυπωσίασε το κοινό και τους κριτές, όπου όλοι της έδωσαν το λεγόμενο “standing ovation”, δηλαδή σηκώθηκαν όρθιοι και την χειροκροτούσαν, της δόθηκε και το golden buzzer! Όλα αυτά παρουσιάζονται στο 1ο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω.

Το “Never Enough” έχει πλέον μπει στη λίστα με τα σημαντικότερα signature songs όλων των εποχών. Ήδη έχει ηχογραφήσει μια διασκευή του η Kelly Clarkson και το έχουν ερμηνεύσει μεταξύ άλλων και οι: Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger και Katharine McPhee.

Το 2012 Loren Allred είχε λάβει μέρος στο The Voice της Αμερικής, χωρίς όμως να πάει πιο ψηλά από την 13η θέση.
Το 2014 ξεκίνησε να δουλεύει ως playback τραγουδίστρια στο Broadway.
Το 2019 την ανακαλύπτει ο Michael Bublé, ο οποίος τραγουδάει μαζί της ντουέτο το “Help Me Make it Through the Night”, το οποίο το συμπεριέλαβε στο άλμπουμ του “Love”. Την ίδια χρονιά την παρουσιάζει στις συναυλίες του και ο μεγάλος συνθέτης και παραγωγός David Foster. Το 2021 έκανε ορισμένες εμφανίσεις μαζί με τον Andrea Bocelli στην περιοδεία του στην Αμερική.
Φέτος τον Γενάρη η Loren τραγούδησε για την Disney το κομμάτι “Start a Wave”.

GOLDEN BUZZER! Loren Allred shines bright with ‘Never Enough’ | Auditions | BGT 2022

The Greatest Showman – Never Enough (τραγουδισμένο από την Loren Allred, lipsing από την ηθοποιό Rebecca Ferguson)

Loren Allred – All Around The World (The Voice Performance)

Before ‘Never Enough’, Loren Allred SHINED BRIGHT on The Voice | Road to The Voice Finals

Never Enough – Loren Allred LIVE with David Foster on PBS “An Intimate Evening with David Foster”

 

Loren Allred: AMAZING Greatest Showman Singer Performs First Original Song LIVE! | Final BGT 2022

Loren Allred – Til I Found You

Michael Bublé – Help Me Make It Through The Night (feat. Loren Allred)

Andrea Bocelli & Loren Allred – Cant Help Falling In Love, Belfast 22/09/2022

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ