Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της «Πριγκίπισσας», του σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο ζώων.

Το αστείο βίντεο με ινδικό χοιρίδιο να «εκδικείται» τον αδερφό του

Ο σκύλος βρέθηκε στον χώρο στάθμευσης με όλα τα πράγματα και τα παιχνίδια της στοιβαγμένα σε τσάντες. Οι πρώην κηδεμόνες της ζητούν από το καταφύγιο να της κάνει ευθανασία αφού ήταν μεγάλη σε ηλικία και να δωρίσει τα πράγματα της σε άλλα σκυλιά.

«Όποιος παράτησε αυτό το πανέμορφο κορίτσι ζήτησε να θανατωθεί και όλα τα υπάρχοντά της να δωρηθούν σε άλλους σκύλους μετά τον θάνατό της», δήλωσε η Georgia Dodson, διευθύντρια και συνιδρύτρια του Miri’s Haven Senior Dog Rescue.

Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος με ναρκοληψία προσπαθεί να απολαύσει το «κέρασμα» για τα γενέθλιά του

Στα 16 της χρόνια, η «Πριγκίπισσα» χρειαζόταν μεγάλη φροντίδα και το καταφύγιο δεν είχε τους πόρους. Έτσι μεταφέρθηκε στο καταφύγιο Miri’s Haven Senior Dog Rescue. Οι υπεύθυνοι σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν την παράκληση της οικογένειας του σκύλου.

«Το Miri’s Haven δεν αφήνει τα εύθραυστα ηλικιωμένα ζώα να πεθάνουν έτσι, όπως δεν το κάνει ούτε το καταφύγιο που επικοινώνησε μαζί μας», είπε η Dodson.

Η αστεία στιγμή όταν σκύλος «ανακαλύπτει» κουτάβια στην τηλεόραση

Η «Πριγκίπισσα» έδειχνε μπερδεμένη και αποπροσανατολισμένη αφού εγκαταλείφθηκε από την πιθανότατα μοναδική οικογένεια που είχε γνωρίσει. Ωστόσο σταδιακά άρχισε να νιώθει άνετα στο καταφύγιο και ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι είχε θέληση για ζωή.

«Η Πριγκίπισσα πιθανότατα χρειάζεται ανακουφιστική φροντίδα λόγω της ηλικίας της και της προχωρημένης νεφρικής νόσου της, αλλά δεν πονάει αυτή τη στιγμή. Έχει μόνο συναισθηματική αναταραχή την οποία προκάλεσε η εγκατάλειψή της από τον άνθρωπό της. Τη βλέπουμε να ‘ανθίζει’ όλο και περισσότερο κάθε μέρα, με λίγη φροντίδα και αγάπη», ανέφερε η Dodson.

Ο σκύλος θα ζήσει όσα χρόνια του απομένουν με μια στοργική ανάδοχη οικογένεια που θα του παρέχει φροντίδα και αγάπη. Μπορεί η Πριγκίπισσα να είναι μεγάλη σε ηλικία αλλά έχει ακόμη αγάπη να δώσει, και όλοι στο καταφύγιο είναι πολύ χαρούμενοι που μπορούν να τη βοηθήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ