Φρίκη: Νταντά κατηγορείται για κακοποίηση βρέφους 8 μηνών

Σοκ προκαλεί η είδηση πως μία νταντά από την Καλιφόρνια κατηγορείται για κακοποίηση ενός βρέφους 8 μηνών και κοινοποίηση ανατριχιαστικών φωτογραφιών του στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις αρχές οι τρομακτικές πράξεις της νταντάς φαίνεται πως έγιναν υπό την καθοδήγηση ενός άνδρα που έλαβε τις φωτογραφίες μέσω των social media.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές, με βάση δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στα χέρια των East Bay Times, η Michelle Hidalgo, 28 ετών, κατηγορείται ότι παρενόχλησε το κοριτσάκι, αφού ένας άνδρας ζήτησε να κάνει «όλο και χειρότερα» πράγματα στο βρέφος και στη συνέχεια να τεκμηριώσει τις πράξεις της.

Με βάση την New York Post, το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Contra Costa εξήγησε σε δελτίο τύπου στις 26 Σεπτεμβρίου πως η γυναίκα ήρθε αρχικά τον περασμένο μήνα αντιμέτωπη με επτά κατηγορίες για υποτιθέμενη «παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας».

νταντά Καλιφόρνια
Πηγή: Contra Costa County District Attorneys Office

Τώρα, αντιμετωπίζει άλλες τρεις κατηγορίες για παιδική παρενόχληση ενός θύματος κάτω των 10 ετών και μία μόνο κατηγορία για χρήση ανηλίκου για σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα με έγγραφα κατηγορίας που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Εισαγγελείς δήλωσαν πως ένα ένταλμα έρευνας που επιδόθηκε στο σπίτι της Hidalgo τον περασμένο μήνα οδήγησε τις αρχές στην κατάσχεση εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στην σοκαριστική υπόθεση.

Με βάση αρχεία που εξετάστηκαν από τους East Bay Times, η Hidalgo, η οποία ήταν νταντά μερικής απασχόλησης για την οικογένεια του θύματος, φέρεται να παραδέχτηκε ότι μοιράστηκε τις φωτογραφίες και να είπε ότι ήταν ένα «ανόητο» λάθος που έκανε μόνο μία φορά.

Μάλιστα ερευνώντας τον διαδικτυακό της λογαριασμό, οι αρχές ανακάλυψαν ότι η Hidalgo φέρεται να συνομιλούσε με έναν άνδρα που ζητούσε περισσότερες πρόστυχες φωτογραφίες του βρέφους.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, στην οποία αναφέρθηκε επίσης το KTVU, η νταντά φέρεται ακόμα να έλεγε ότι θα κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί μέσω στοματικού σεξ. Ο σταθμός έκανε γνωστό πως η Hidalgo επέμεινε ότι δεν κακοποίησε το βρέφος όταν ήρθε αντιμέτωπη με την αστυνομία, προτού της απαγγελθούν και οι τελευταίες κατηγορίες.

νταντά Καλιφόρνια
Πηγή: Facebook

Ωστόσο με βάση τους εισαγγελείς, οι ερευνητές βρήκαν στοιχεία που αποδείκνυαν πως αυτά που έλεγε η νταντά ήταν ψέμα, όταν η αστυνομία έλεγξε τον λογαριασμό της στο iCloud.

Το γραφείο του εισαγγελέα ανέφερε πως οι αξιωματούχοι ειδοποιήθηκαν αρχικά για την φερόμενη κακοποίηση από μια εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις 21 Σεπτεμβρίου. Τους γνωστοποιήθηκε ότι στην πλατφόρμα κοινοποιούνταν σεξουαλικό υλικό στο οποίο απεικονιζόταν ένα μικρό παιδί.

Η αστυνομία είπε ότι οι γονείς του θύματος δήλωσαν ότι ήρθαν σε επαφή με την Hidalgo μέσω του Care.com και δεν την γνώριζαν πριν την προσλάβουν.

Αν η νταντά αποδειχθεί ένοχη θα μπορούσε να καταδικαστεί σε 60 χρόνια φυλάκιση και να παραμείνει στη φυλακή με την εγγύησή της να αγγίζει το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ