«Η πεθερά μου ζήτησε να έρθει μαζί μας στο γαμήλιο ταξίδι» – Νύφη αποκαλύπτει την αποστομωτική απάντηση που της έδωσε

Mπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι όταν η μητέρα του γαμπρού απαίτησε από τους νέους να τους συντροφεύσει στο ταξίδι του μέλιτος.

Το ζευγάρι προσπάθησε να θέσει όρια, αλλά διαπίστωσε ότι η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Την ιστορία έκανε γνωστή μία ανώνυμη χρήστης του Reddit η οποία μάλιστα μοιράστηκε το δίλλημά της αναζητώντας λύση και συμβουλή για το πώς να χειριστεί την κατάσταση.

Η ίδια εξήγησε ότι από τότε που ο αρραβωνιαστικός της ήταν μικρός, δυσκολευόταν να διατηρήσει τα όρια που έθετε στη μητέρα του. «Ο αρραβωνιαστικός μου είναι σε θεραπεία και λέει ότι έχουν μια συναισθηματικά αιμομικτική σχέση που είναι τοξική και για τους δύο. Έτσι προσπαθεί να βάλει όρια μαζί της για να μπορούν να έχουν μια υγιή σχέση», είπε η ανώνυμη χρήστης του Reddit.

«Με στρίμωξε στο πάρτι του μελλοντικού κουνιάδου μου και μου είπε ότι νιώθει ότι η σχέση της με τον αρραβωνιαστικό μου δεν είναι πια η ίδια», έγραψε η κοπέλα.

Σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους, η πεθερά της αυτοπροσκλήθηκε στον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού για να μπορέσει να μιλήσει με τον γιο της. «Προφανώς είπα όχι και εκείνη σοκαρίστηκε από την απάντησή μου. Συνέχισε να ρωτάει γιατί και τι είναι αυτό που θα κάνουμε στο οποίο εκείνη και ο μελλοντικός πεθερός μου δεν μπορούν να είναι μαζί μας», έγραψε.

Αφού τέθηκε η ερώτηση, η κοπέλα έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση με την ελπίδα πως η πεθερά της θα νιώσει άβολα και θα σταματήσει να επιμένει. «Της είπα κατηγορηματικά ότι θα έκανα σεξ με τον γιο της όλη μέρα, κάθε μέρα, σε κάθε εκατοστό αυτής της βίλας, ώστε να μην έχουμε πραγματικά χρόνο για όλα τα πράγματα που θέλει να κάνει με τον αρραβωνιαστικό μου», εξηγεί.

Δυστυχώς, η τακτική της δεν απέδωσε όπως περίμενε. «Η πεθερά μου μου απάντησε ότι έκανα λάθος και ότι το σεξ δεν είναι τόσο συναρπαστικό ώστε να περάσουμε όλο το γαμήλιο ταξίδι κάνοντας μόνο αυτό. Είπε και άλλα πράγματα που με έκαναν να ανατριχιάσω», έγραψε η χρήστης του Reddit.

Ως τελευταία προσπάθεια, η κοπέλα προσφέρθηκε να προγραμματίσουν οικογενειακές διακοπές μαζί το επόμενο έτος, αλλά η πεθερά της δεν το πήρε και πολύ καλά. Στις απαντήσεις που έλαβε στα σχόλια, αρκετοί έγραψαν πως η κοπέλα δεν πρέπει να ενδώσει, ό,τι κι αν γίνει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αναβολή του γάμου.

«Ο αρραβωνιαστικός σου πρέπει να είναι αυτός που θα χειριστεί τους τρελούς γονείς του, όχι εσύ», είπε ένας άλλος σχολιαστής. «Ο αρραβωνιαστικός σου πρέπει να κάνει βήματα για να θέσει ξεκάθαρα όρια και να τα επιβάλει. Δεν θα παντρευόμουν μέχρι να μαζευτούν οι γονείς», έγραψε μία άλλη χρήστης.

«Μάλλον δεν θα έμπαινα σε αυτή την οικογένεια μέχρι ο γαμπρός/ο γιος να θέσει κάποια πολύ αυστηρά όρια και θα άλλαζα την τοποθεσία του μήνα του μέλιτος την τελευταία στιγμή σε κάτι εντελώς διαφορετικό», συμφώνησε μία άλλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ