Οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει αν είστε ειδικός στο να κάνετε φίλους – Εξαρτάται από αυτό που είδατε πρώτα

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να αποκαλύψει τι είδους φίλος είστε με βάση το ζώο που βλέπετε πρώτο στην εικόνα.

Η εικόνα κοινοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα από τη δημιουργό του TikTok, Mia Yilin, η οποία έχει περισσότερους από 450.000 ακόλουθους στην εφαρμογή. Όπως υποστήριξε η οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να σου πει αν είσαι εσωστρεφής ή κοινωνικός με τις παρέες σου.

Στην εικόνα, υπάρχει ένα λιοντάρι και ζέβρες, ανάλογα με το ποιο βλέπετε πρώτα μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από την προσωπικότητά σας και τις πλατωνικές σχέσεις σας.

@mia_yilin What did you see first? #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #fengshui #fyp #fypシ #wealth #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok ♬ original sound – Mia Yilin 💖

Η Μία εξήγησε πρώτα τι σήμαινε αν το μάτι σου εντόπισε πρώτα τις ζέβρες. «Αν είδες τις δύο ζέβρες, τότε είσαι υπέροχος στο να κάνεις κουβέντες και να δημιουργείς φιλίες», είπε.

«Ξέρεις πάντα τι θέλουν να ακούσουν οι άλλοι και ως αποτέλεσμα, μπορείς να τους κάμψεις σύμφωνα με τη θέλησή σου» τόνισε. Ωστόσο, όταν πρόκειται για βαθύτερα προβλήματα, σας αρέσει να εμπιστεύεστε μόνο τους «στενούς φίλους και την οικογένειά σας», σύμφωνα με την δημιουργό περιεχομένου.

Στη συνέχεια, η Μία αποκάλυψε τι σήμαινε αν έβλεπες πρώτα το λιοντάρι.

Σημείωσε ότι όσοι είδαν το λιοντάρι απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μόνοι.

«Αν είδες για πρώτη φορά το λιοντάρι, τότε ενώ είσαι κάποιος που του αρέσει να κάνει παρέα με φίλους κάθε τόσο, βαθιά μέσα σου είσαι περισσότερο εσωστρεφής και λατρεύεις τον χρόνο της μοναξιάς σου», περιέγραψε. «Σπάνια υψώνεις τη φωνή σου εναντίον των άλλων γιατί καταλαβαίνεις ότι απλά με το να είσαι πιο φωνακλάς δεν πετυχαίνεις τίποτα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ