Η 75χρονη χήρα που ζει «το όνειρό της» ως pole dancer: «Απολαμβάνω να μαθαίνω νέα κόλπα»

Μια χήρα από το Κολοράντο Σπρινγκς περίμενε να συνταξιοδοτηθεί, όταν έφτασε τα 70, για να εκπληρώσει ένα από τα όνειρά της, να γίνει χορεύτρια pole dancing. Η Starr Stauffer Wise, 75 ετών σήμερα, πραγματοποίησε τη φαντασίωση της τον Φεβρουάριο του 2021, όταν άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα αφού διάβασε ένα τοπικό άρθρο για την Diane Martin, η οποία άρχισε να χορεύει pole dancing στα 50 της.

«Όταν διάβασα αυτό το άρθρο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ», είπε η συνταξιούχος στη The Sun. «Μου θύμισε ένα παλιό μου όνειρο – το pole dancing, το οποίο ήταν στη λίστα μου για χρόνια, αλλά με κάποιο τρόπο ωθήθηκε στο πίσω μέρος του μυαλού μου» σημείωσε.

Αν και αρχικά αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε να κάνει το άθλημα υψηλής έντασης με το ιατρικό ιστορικό της – το οποίο περιλαμβάνει ρευματοειδή αρθρίτιδα στους καρπούς και τα χέρια της, μια παραμόρφωση στο δεξί της χέρι και την οστεοπόρωση – το έκανε ούτως ή άλλως.

Έστειλε μήνυμα για να ρωτήσει αν υπάρχει περιορισμός ηλικίας στα μαθήματα. Όταν της είπαν ότι δεν υπήρχε, εγγράφηκε σε ένα μάθημα εισαγωγής  για αρχάριους.

@starrwise5Something i’ve never tried before and in heels! KLIK KLAK into a fairly decent Jasmine. I feel this was a good accomplishment for me today.♬ original sound – Star BABE

«Δεν είχα ιδέα αν θα μπορούσα να τα καταφέρω στην ηλικία μου και με το ιατρικό μου ιστορικό, αλλά όχι μόνο τα κατάφερα αλλά με απορρόφησε εντελώς», είπε στο βρετανικό πρακτορείο. «Δεν μπορούσα να χορτάσω, οπότε γράφτηκα σε απεριόριστο πακέτο μαθημάτων».

Η Wise όχι μόνο «διασκεδάζει» κάνοντας τρία μαθήματα την εβδομάδα, αλλά είπε ότι βοήθησε στο άγχος της και την μεταμόρφωσε σωματικά.

@starrwise5Entire Holiday Performance at Pole Revolution LLC in Colorado Springs♬ original sound – Star BABE

«Πρέπει να συγκεντρωθείς, διαφορετικά μπορεί να χάσεις τη λαβή σου, να αφήσεις το λάθος πόδι ή χέρι και να πέσεις στο πάτωμα» περιέγραψε και πρόσθεσε «Μόλις το έκανα τις προάλλες και προσγειώθηκα στο κεφάλι μου αρκετά δυνατά. Ευτυχώς, δεν έπαθα διάσειση».

Εκτός από το pole dancing, η ηλικιωμένη κάνει επίσης μαθήματα Zumba, EGym και Silver Sneakers κάθε εβδομάδα. «Κάνω pole dancing στο σαλόνι μου – όπου έχω στήσει ένα στύλο – και τα μαθήματα με βοηθούν τόσο πολύ με το άγχος», εξομολογήθηκε.

«Είναι πολύ διασκεδαστικό. Έχω μεγάλη υποστήριξη από την κοινότητα του pole dancing και απολαμβάνω να μαθαίνω νέα κόλπα. Όταν κάνεις κόλπα με pole, το μυαλό σου πρέπει να είναι πλήρως σε αυτό που κάνεις, οπότε αυτά τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον εγκέφαλό σου πρέπει να φύγουν» σημείωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ