Γυναίκα αφιέρωσε 15 χρόνια για να εκδικηθεί έναν άνδρα

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Μια γυναίκα από το Ντάλας σαμπόταρε έναν άνδρα για 15 χρόνια καταστρέφοντας τις αγαπημένες του τηλεοπτικές εκπομπές και, όπως ισχυρίζεται, ακόμα και τον αρραβώνα του, αφού προσέβαλε την φίλη της, όταν ήταν μαζί έξω ένα βράδυ στο κολέγιο.

Σε ένα βίντεο του TikTok με τίτλο «Αυτό είναι πραγματικά απροκάλυπτο», η Linda Solley Hurd θυμήθηκε τη νύχτα που απολάμβανε τη βραδινή της έξοδο με φίλους, όταν μια από τις φίλες της έριξε κατά λάθος ένα ποτό πάνω σε έναν άνδρα.

Η Hurd είπε ότι εκείνος ήταν τόσο έξαλλος που έφτυσε τη φίλη της, αποκαλώντας τη γυναίκα «ηλίθια χοντρή σκύλα».

«Ουρλιάζω στο πρόσωπο αυτού του άνδρα μετά από αυτό. Αυτό είναι επίθεση. Είσαι αηδιαστικός. Είσαι σκουπίδι. Και με αποκαλεί άσχημη σκύλα. Κάτι που δεν ισχύει. Συνεχίζουμε με τη νύχτα μας, δεν συνεχίζουμε τη ζωή μας», περιγράφει στο κλιπ που έχει πλέον πάνω από 4,4 εκατομμύρια προβολές.

Σίγουρα δεν τον συγχώρησε ούτε ξέχασε τι συνέβη. Η γυναίκα στη συνέχεια εντόπισε το Facebook του άνδρα, όπου παρατήρησε ότι ήταν τεράστιος θαυμαστής των εμβληματικών σόου “Breaking Bad” και “The Walking Dead”.

@lindasolleyhurd #stitch with @Susi ♬ original sound – Lindasolleyhurd

Νιώθοντας την δίψα για… εκδίκηση, δημιούργησε ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook για να κάνει spoiler στα επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση και για τις δύο σειρές μέσω απευθείας μηνυμάτων.

«Αυτό ήταν παλιότερα, όταν προβάλλονταν οι εκπομπές [στην τηλεόραση] και έβλεπες ένα επεισόδιο ανά εβδομάδα. Θα κάνατε τα πάντα για να αποφύγετε ένα spoiler τότε», είπε. «Πηγαίνω να ψάξω για όλα τα spoilers. Μπαίνω στο Reddit. Μπαίνω σε όλα τα φόρουμ. Έκανα τα πάντα για να του καταστρέψω αυτή την απόλαυση» σημειώνει η γυναίκα.

Η Hurd είπε ότι ο άνδρας προσπάθησε να μπλοκάρει κάθε ψεύτικο λογαριασμό που έφτιαχνε, αλλά συνέχισε να δημιουργεί περισσότερα και να του χαλάει την τηλεοπτική διασκέδαση. «Το κάνω αυτό για μερικούς μήνες και μετά ξεπερνάω τη μνησικακία», σημειώνει.

Όμως, η εκδίκηση δεν τελειώνει εδώ, όπως θα περιμένατε…

Στη συνέχεια, η Hurd αποκάλυψε ότι ο άνδρας κατέληξε στο μάθημά της στις πολιτικές επιστήμες, κάτι που της έδωσε άλλη μια ευκαιρία να συνεχίσει το σχέδιο της.

«Είναι ο συνήγορος του διαβόλου για τα πάντα. Κάθε άχρηστη γνώμη που μπορείς να σκεφτείς, την έχει εκείνος. Μια μέρα ενεργοποιεί το PowerPoint του στον προβολέα για μια εργασία και βλέπω στην καρτέλα του στο φορητό υπολογιστή του ακριβώς πριν ενεργοποιηθεί ένα μικρό όνομα χρήστη». Χάρη στην κατασκοπεία της, η Hurd μπόρεσε να εντοπίσει τον λογαριασμό του άνδρα στο Reddit, ισχυρίζεται. Είπε ότι του έστειλε spam με περισσότερα spoilers, αλλά μετά έδωσε ένα διάλειμμα στην εκδίκηση.

Η γυναίκα αποσύρθηκε για λίγο από την εκδικητική διασκέδαση και δεν ενόχλησε τον άνδρα για σχεδόν μια δεκαετία μέχρι που μια κοινή φίλη στο Facebook ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με εκείνον.

«Έμαθα ότι είναι αρραβωνιασμένοι και ότι ήταν πολύ κοντά στο γάμο τους και είπα, «Δεν έχω σκεφτεί αυτόν τον άνδρα τόσο καιρό. Οπότε ψάχνω στο Reddit του για να δω αν το χρησιμοποιεί ακόμα», σημειώνει στο βίντεο.

Η γυναίκα έσπευσε στον λογαριασμό του άνδρα στο Reddit για να δει τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ανακάλυψε μερικά «απαίσια πράγματα».

«Βλέπω μερικά πολύ απαίσια πράγματα στο Reddit του. Υπάρχουν φωτογραφίες που περνά για εκείνη [η αρραβωνιαστικιά του] Αν ήταν ο σύντροφός σου, θα ήθελες να μάθεις», είπε.

Η Χερντ είπε ότι συνδέθηκε σε έναν από τους αχρησιμοποίητους λογαριασμούς της στο Facebook και έστειλε μήνυμα τη δημοσίευση του άνδρα στο Reddit στην «τότε αρραβωνιαστικιά» του.

Η γυναίκα «διέλυσε τελικά τον αρραβώνα» αφού της έστειλε μερικές από τις «αποκρουστικές» αναρτήσεις στο Reddit και τώρα είναι παντρεμένη με παιδιά.

«Το τελευταίο που έλεγξα, την είδα, έχει όμορφα παιδιά και μια ακμάζουσα επιχείρηση και φαίνεται να έχει έναν ευτυχισμένο γάμο», λέει για τη γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ