Γιαγιά μαθαίνει πως θα αποκτήσει τρίδυμα εγγόνια και το TikTok λιώνει

Τον γύρo του κόσμου κάνει ένα βίντεο τις τελευταίες ημέρες στο TikTok και όποιος το βλέπει δεν μπορεί παρά να “λιώσει”. Σε αυτό βλέπουμε την Ρέιτσελ να ανακοινώνει στην μητέρα της πως είναι έγκυος σε τρίδυμα, με την γιαγιά να κατενθουσιάζεται.

Η Ρέιτσελ και ο Τζόρνταν είναι παντρεμένοι έξι χρόνια και έχουν μία κόρη, την δύο ετών Έμερσον. Πρόσφατα έμαθαν πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει και από τριμελής θα γίνει εξαμελής, καθώς η Ρέιτσελ είναι έγκυος σε τρίδυμα αγόρια. Μάλιστα η χαρά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αφού το ζευγάρι μετά την γέννηση της Έμερσον είχε βιώσει και μία αποβολή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Flom (@flompartyof6)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Flom (@flompartyof6)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Flom (@flompartyof6)

 

Το ευχάριστο νέο της τρίδυμης εγκυμοσύνης, το ζευγάρι θέλησε να το μοιραστεί αμέσως με τους δικούς του ανθρώπους. Μία από αυτούς ήταν και η μητέρα της Ρέιτσελ. Η γυναίκα κάλεσε την μητέρα της στη κουζίνα όπου και είχε τοποθετήσει στον πάγκο ένα λάπτοπ. Με αυτό ξεκίνησε να της δείχνει τα υπερηχογραφήματα χωρίς η γιαγιά να καταλαβαίνει πως στην οθόνη βλέπει τρία έμβρυα και όχι μόνο ένα.

Όταν η Ρέιτσελ της το εξήγησε η αντίδρασή της ήταν επική. Πέρασε από το σοκ, σ’ ένα ουρλιαχτό, μετά ξανά στο σοκ και στη συνέχεια σε ουρλιαχτό για να καταλήξει να αυτοχαστουκίζεται, έτσι ώστε να είναι σίγουρη πως δεν ονειρεύεται.

 

@flompartyof6 Telling my mom we’re having Triplets! 😂🎉 #triplets #boymom #pregnant #momlife #momsoftiktok ♬ original sound – Rachel Flom

 

Τα νέα το ζευγάρι τα μοιράστηκε και με τον πατέρα της Ρέιτσελ, αλλά και με την οικογένεια του Τζόρνταν, με τους υπόλοιπους παππούδες να έχουν εξίσου πολύ γλυκές αντιδράσεις.

Η Ρέιτσελ και ο Τζόρνταν στο post που κοινοποίησαν στο instagram και με το οποίο ανακοίνωναν την τρίδυμη εγκυμοσύνη εξήγησαν πως στις οικογένειές τους δεν υπάρχει ιστορικό παρόμοιας κύησης και πως δεν συνέλαβαν τα μωρά με την βοήθεια της επιστήμης.

Τα βίντεο με τις αντιδράσεις των δικών τους ανθρώπων έχουν γίνει viral τόσο στο TikTok, όσο και στο instagram.

 

@flompartyof6 Gender Reveal turned Triplet Surprise! 👶🏼👶🏼👶🏼🎉 #triplets #genderreveal #surprise #momsoftiktok #baby #pregnant ♬ original sound – Rachel Flom

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan Flom (@jordanflom)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ