Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έχω δοκιμάσει ακρίδες και αυγά από μυρμήγκι

Στα πιο περίεργα φαγητά που έχει δοκιμάσει και για το αν αποδέχεται να τον αποκαλούν «ροκ σεφ» αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time.

Έχετε γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο. Ποιο είναι το πιο περίεργο φαγητό που δοκιμάσατε και μάθατε να το μαγειρεύετε;

Το περίεργο έχει να κάνει με τη διαφορετικότητα των πολιτισμών. Κάποιοι λαοί τρώνε ακρίδες για να πάρουν τη ζωική πρωτεΐνη. Υπάρχει πάντα κάποιος λόγος πίσω από αυτά τα φαγητά. Έχω δοκιμάσει ακρίδες, αυγά από μυρμήγκι! Τα δοκίμασα γιατί στο δικό μας επάγγελμα πρέπει να το κάνεις. Τώρα, αν μου άρεσαν ή όχι αυτό είναι άλλη ιστορία, αλλά έχω δοκιμάσει πάρα πολλά τέτοια περίεργα φαγητά.

Αποκαλείστε και «ο ροκάς σεφ», αν κρίνουμε από τη ζωή σας, τα ταξίδια σας, το παρουσιαστικό σας. Το έχω δει και σε δημοσιεύματα. Νιώθετε ότι πράγματι έτσι είστε; Είστε «ροκ» στη ζωή σας;

Νομίζω πως όχι. Είμαι ένας οικογενειάρχης, ο οποίος μεγαλώνει δύο παιδιά, ένας άνθρωπος ο οποίος έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να δημιουργήσει καριέρα και να μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του. Τώρα όλο το υπόλοιπο μπορεί ο κόσμος να το πιστεύει , αλλά σίγουρα εγώ δεν το βιώνω καθόλου έτσι. Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω δημιουργήσει εγώ, αλλά οι άλλοι για εμένα. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος, προσπαθώ να μην προκαλώ με τη ζωή μου και νομίζω ότι το έχω καταφέρει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ