Γάτα ανοίγει το ψυγείο και ψάχνει για σνακ – Ξεκαρδιστικό βίντεο

Όταν οι γάτες πεινάσουν μπορεί να γίνουν ανυπόμονες μέχρι και… ανυπόφορες. Δεν μπορούν να περιμένουν ούτε λεπτό και συχνά και δεν διστάζουν να εκφράσουν την επιθυμία τους για φαγητό στους ιδιοκτήτες τους, νιαουρίζοντας επίμονα. Τόσο, που μπορεί να γίνουν πολύ εκνευριστικές. Ο γάτος που θα δείτε στο βίντεο δεν περίμενε τον ιδιοκτήτη του να του δώσει σημασία και πήρε την απόφαση να ανοίξει το ψυγείο μόνος του.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok, ο Guccie, ο τιγρέ γάτος Τάμπι, πιάστηκε στα πράσα καθώς περπατάει προς το ψυγείο και το ανοίγει αβίαστα.

Η ιδιοκτήτριά του Amanda, από το Κάλγκαρι του Καναδά, είπε στο Newsweek: «Δεν είμαι σίγουρη πώς έμαθε να το κάνει, αλλά πάντα είχε αυτή τη συνήθεια να ανοίγει πόρτες και να μπαίνει σε ντουλάπια και ψυγεία. Υποθέτω ότι συνεχίζει να προσπαθεί μέχρι να καταλάβει πώς γίνεται. Είναι αρκετά δυνατός και μεγάλος, οπότε δεν του παίρνει πολύ χρόνο για να μαθαίνει».

Η Amanda εξήγησε ότι το 4χρονο αιλουροειδές της δεν… κλέβει φαγητό. Αντίθετα, σπρώχνει το φαγητό από τη μέση και κάθεται μέσα στο ψυγείο.

«Όταν δεν υπάρχει χώρος, απλώς στέκεται και το κοιτάζει για λίγο και μετά φεύγει απογοητευμένος, αφήνοντας την πόρτα εντελώς ανοιχτή. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει. Είναι ενδιαφέρον, αλλά κάπως περίεργο.

Υπήρξαν φορές που άνοιξε ακόμη και την κατάψυξη ενώ ήμουν στη δουλειά και έπρεπε να τα πετάξω όλα έξω μετά. Έτσι, τώρα, συνήθως βάζω προστατευτικό στο ψυγείο, όποτε δεν είμαι σπίτι, για τη δική του ασφάλεια, σε περίπτωση που κλείσει η πόρτα πίσω του και κολλήσει μέσα. Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά δεν είναι απίθανο να γίνει».

Η ξεκαρδιστική στιγμή κοινοποιήθηκε σε μια σελίδα αφιερωμένη σε δύο γάτες [@twonawtycats] και έχει χιλιάδες προβολές.

Η γάτα Τάμπι (τιγρέ) θεωρείται συχνά ως η πιο φιλική από όλες τις ράτσες επειδή παίζει και εξερευνά όσο καμία άλλη, σύμφωνα με την Purina. Η εταιρεία τροφών για κατοικίδια έχει επίσης τονίσει ότι πολλοί ιδιοκτήτες Τάμπι θεωρούν τη γάτα τους «ιδιοφυΐα», καθώς η υψηλότερη νοημοσύνη είναι μια άλλη ξεχωριστή ιδιότητα που οι λάτρεις της γάτας συνδέουν με τη ράτσα.

Σύμφωνα με τα σχόλια, ο Guccie δεν είναι το μόνο αιλουροειδές που μπορεί να ανοίξει το ψυγείο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες να γνωρίζουν τις τροφές που δεν πρέπει να καταναλώνει μια γάτα.

Οι χρήστες του διαδικτύου δεν χορταίνουν να βλέπουν το βίντεο και τα σχόλιά τους είναι επικά:  «Ανοίγει το ψυγείο σαν να πληρώνει ενοίκιο», «Αυτός είναι ο λόγος που έχω μια παιδική κλειδαριά στο δικό μου…παρόλο που δεν έχω παιδιά», «Απλώς ψάχνει για ένα σνακ».

@twonawtycats Grey tabby things 😅 #catsoftiktok #petsoftiktok #catfluencer #petfluencer #funnycatsoftiktok #tabbycats ♬ original sound – Two Nawty Cats

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ