Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος

Πέθανε ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (9/10), ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» σήμερα το μεσημέρι σε ηλικία 61 ετών.

Ο Αίας Μανθόπουλος γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική στη σχολή του Κάρολου Κουν, ενώ το κοινό τον αγάπησε μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά «Δυο Ξένοι».

Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, με τον Greg Floy στη «Μήδεια» στα αγγλικά, σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς (2002), σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία του Χάρη Ρώμα «Ροζ ολοταχώς».

Τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση με την τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή να είναι στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή (13/10) είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει νωρίτερα από την ζωή, ωστόσο, την είδηση του θανάτου του διέψευσε ο φίλος και συνάδελφός του Ιάκωβος Μυλωνάς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ