Αίας Μανθόπουλος: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας (9/10),  ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος. Την Παρασκευή (13/10) κυκλοφόρησαν ορισμένα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από την ζωή. Την είδηση του θανάτου του διέψευσε ο φίλος και συνάδελφός του Ιάκωβος Μυλωνάς.

Ιάκωβος Μυλωνάς για την κατάσταση της υγείας του Αίαντα Μανθόπουλου: «Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά δεν πέθανε»

Σήμερα (16/10) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου μετέφερε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος εξήγησε πως: «Ο Αίας Μανθόπουλος ζει. Δεν ισχύει τίποτα από τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή. Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στις 9/10, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα, ακόμα και στα επισκεπτήρια που είχε με την σύντροφό του, του έκανε κάποιες πλάκες και εκείνος ανταποκρινόταν. Οπότε θεώρησαν σωστό οι γιατροί να τον μεταφέρουν στον θάλαμο. Από εκεί και πέρα υποτροπίασε και έπρεπε να μεταφερθεί ξανά στη ΜΕΘ, όπου είναι αυτή την στιγμή και η κατάστασή του είναι σταθερή».

Στη συνέχεια στην εκπομπή μίλησε ο Ιάκωβος Μυλωνάς. Ο φίλος και συνάδελφος του Αίαντα Μανθόπουλου, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολα, είχε υποτροπή την Πέμπτη και την Παρασκευή ξαναμπήκε στην εντατική, αλλά δεν έχει πεθάνει. ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, μακάρι να γίνει ένα θαύμα».

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην διάσημη σειρά των Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου “Δύο Ξένοι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ