Ιάκωβος Μυλωνάς για την κατάσταση της υγείας του Αίαντα Μανθόπουλου: «Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά δεν πέθανε»

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος δεν βρίσκεται στην ζωή. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατική Θεραπείας από το βράδυ της Δευτέρας (9/10), μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Αίας Μανθόπουλος: Αγωνία για τον ηθοποιό – Τι λέει η σύντροφός του για την κατάσταση της υγείας του

Ο φίλος του και συνάδελφός του, Ιάκωβος Μυλωνάς δημοσίευσε μία φωτογραφία του Αίαντα Μανθόπουλου αναφέροντας για την κατάσταση της υγείας του: «Λοιπόν για να τελειώνει η παραφιλολογία και η διασπορά ψευδών ειδήσεων ο Αίας Μανθόπουλος είναι ακόμα ζωντανός. Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει αλλά δεν πέθανε. Σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή εμείς οι φίλοι του και συνεργάτες του ευχόμαστε με όλο μας το είναι να κερδίσει την τόσο άνιση μάχη με το θάνατο. Μόλις μάθω κάτι νέο θα επανέλθω με νέα δημοσίευση. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα και όχι θλιβερά».

Πριν από λίγες μέρες η επί επτά σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, Ελισάβετ Σταμοπούλου, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Στις δηλώσεις τις είπε: «Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε όλα καλά. Ο ίδιος είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει, τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω. Μακάρι όλα να είναι καλά, θα ενημερωθούμε όλοι, γιατί κι εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα. Είναι σταθερός».

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην διάσημη σειρά των Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου “Δύο Ξένοι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ