Έμαθε ότι δεν θα είναι κουμπάρα στον γάμο της κολλητής της – «Πληγώθηκα και αποφάσισα να μην πάω»

Η καλύτερη φίλη της ακύρωσε την κουμπαριά τους και εκείνη αποφάσισε να μην παραστεί στην γαμήλια τελετή.

Ένας αξέχαστος γάμος: Ο χορός της νύφης με τον μπαμπά της και η συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν

Μία 28χρονη γυναίκα έχει μία πολύ καλή φίλη, τη Jenny, 29 χρονών, η οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε. Αποφάσισε να κάνει τον γάμο της σ’ ένα εξωτικό μέρος και σε μία εκπληκτική-όσο και πανάκριβη-τοποθεσία.

Η Jenny είναι κολλητή της φίλη από το Λύκειο. Για τον λόγο αυτό, όταν η Jenny δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αρραβωνιαστικό της, ζήτησε από την 28χρονη αμέσως να γίνει κουμπάρα.

Γάμος: 10 σημάδια που φωνάζουν «don’t do it» – Μήπως να το ξανασκεφτείς;

«Πληγώθηκα αλλά προσπάθησα να την καταλάβω»

Πριν από δύο μήνες η 28χρονη έμαθε πώς η Jenny αποφάσισε τελικά κουμπάρα να είναι η αδελφή της. Όταν ενημέρωσε την 28χρονη της εξήγησε ότι δέχτηκε να κάνει κουμπάρα την αδελφή της μετά από πίεση της οικογένειάς της, αφού είναι παράδοση. Στη συνέχεια, αφού την ενημέρωσε για την αλλαγή, η νύφη την ρώτησε αν θα ήθελε να γίνει παράνυμφος.

«Η Jenny εξήγησε ότι η οικογένειά της την πίεζε, αφού είναι οικογενειακή παράδοση. Πληγώθηκα, αλλά προσπάθησα να δείξω κατανόηση», είπε η γυναίκα.

Στην Αλόννησο ο πρώτος υποβρύχιος πολιτικός γάμος

Τώρα όμως που δεν είναι πια η κουμπάρα, το κόστος για την παρουσία της στο γάμο της κολλητής της φαίνεται εξωπραγματικό. Η εκδήλωση θα γίνει στο εξωτερικό, και μεταξύ των πτήσεων, των ξενοδοχειακών καταλυμάτων και άλλων ταξιδιωτικών εξόδων, θα πρέπει να ξοδέψει παρά πολλά χρήματα μόνο και μόνο για να είναι εκεί.

Έτσι, από τότε που η 28χρονη ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι κουμπάρα δεν μπορεί να δικαιολογήσει το μεγάλο κόστος για την συμμετοχή της στο γάμο, αφού θα είναι απλώς παράνυμφος. Όπως εξήγησε ήδη είχε αρκετά έκτακτα έξοδα. «Ειδικά από τη στιγμή που είχα κάποιες οικονομικές αναποδιές πρόσφατα, όπως απροσδόκητες επισκευές αυτοκινήτων, ιατρικούς λογαριασμούς κ.λπ.», σημείωσε η 28χρονη.

Η νύφη την κατηγόρησε ότι κάνει πίσω επειδή δεν θα είναι κουμπάρα

Τελικά η γυναίκα αποφάσισε να πει στην φίλη της ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να παρευρεθεί στο γάμο. Η νύφη, όμως, δεν πήρε καλά τα νέα. Αναστατώθηκε πολύ και την κατηγόρησε ότι κάνει πίσω και δεν θέλει να πάει στον γάμο απλά και μόνο επειδή δεν ήταν πια κουμπάρα.

Η Jenny ισχυρίστηκε ότι η 28χρονη έβαζε την υπερηφάνεια πάνω από τη φιλία τους και ότι αν νοιαζόταν πραγματικά για τη σχέση τους, θα έβρισκε τρόπο να «τα καταφέρει οικονομικά».

Η κατάσταση αυτή έχει κάνει την γυναίκα να αισθάνεται πραγματικά απαίσια, γιατί εξηγεί ότι πραγματικά θέλει να βρίσκεται στον γάμο της καλύτερης φίλης της. «Αλλά η οικονομική επιβάρυνση είναι πολύ μεγάλη για μένα, ειδικά τώρα που ο ρόλος μου στο γάμο και η συμμετοχή μου στο σχεδιασμό έχει αλλάξει», σημείωσε η 28χρονη.

Τώρα με την φίλη της να είναι ενοχλημένη από την άρνηση της να πάει στον γάμο, η 28χρονη ρώτησε τους χρήστες στον ιστότοπο Reddit εάν είναι παράλογη η απόφαση της ή όχι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ