Ένας αξέχαστος γάμος: Ο χορός της νύφης με τον μπαμπά της και η συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν

Ο γάμος είναι μία πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή όχι μόνο για το ζευγάρι αλλά και για τους γονείς τους. Οι γονείς καμαρώνουν τα παιδιά τους που μεγάλωσαν και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τις δικές τους οικογένειες.

Είναι αρκετά σύνηθες στη δεξίωση που ακολουθεί μετά το Μυστήριο να μην υπάρχει μόνο ο πρώτος χορός του ζευγαριού, αλλά και να χορεύουν οι νεόνυμφοι μαζί με τους γονείς τους. Στα social media κυκλοφορούν χιλιάδες βιντεάκια με νύφες αλλά και γαμπρούς που χορεύουν μαζί με τους πατεράδες τους ή τις μαμάδες τους.

Ένα αντίστοιχο βίντεο που αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες στο TikTok έγινε αμέσως viral, για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, συγκινώντας χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας.

Σε αυτό βλέπουμε τη νύφη με τον μπαμπά της να χορεύουν στην δεξίωση. Όμως δεν είναι ένας απλός χορός, αλλά μία συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν. Την ώρα του χορού παίζει παράλληλα ένα παλιό τους βίντεο που δείχνει την νύφη σε παιδική ηλικία, στην αγκαλιά του μπαμπά της να χορεύουν ακριβώς το ίδιο τραγούδι.

Το βίντεο από την παιδική ηλικία της νύφης, είχε τραβηχτεί στις 9 Μαρτίου του 1993 και το τραγούδι που ντύνει και τις δύο αυτές παραμυθένιες στιγμές είναι το «Beauty and the Beast» από την ταινία της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».

Στη λεζάντα του βίντεο η νύφη γράφει: «Η πιο γλυκιά ανάμνηση. Αυτός ήταν ο χορός πατέρα και κόρης στον γάμο μου». Όπως ήταν λογικό η ιδιαίτερη αυτή στιγμή έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και likes.

@riannont The sweetest memory #wedding #fatherdaughter #weddingtiktok #weddingday ♬ Beauty and the Beast – From “Beauty and the Beast” / Soundtrack Version – Angela Lansbury & Disney

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ