Έκοψε τις επαφές με τους γονείς της όταν ο πατέρας της κορόιδεψε τον αρραβωνιαστικό της – «Τον είπε αξιοθρήνητο ανθρωπάκι»

Ο πατέρας της 26χρονης της ιστορίας είναι ένας παραδοσιακός άνδρας με απαρχαιωμένες αντιλήψεις, ο οποίος πιστεύει ότι οι άνδρες που κλαίνε είναι αδύναμοι. Έτσι, δεν έριξε ούτε δάκρυ στην κηδεία του πατέρα του.

«Ακύρωσα τον γάμο μετά το αστείο που έκανε ο αρραβωνιαστικός μου»

Όταν ήταν μικρή, ο πατέρας της δεν ήταν καθόλου στοργικός ή τρυφερός μαζί της ή με τον αδελφό της και η ίδια μεγάλωσε πιστεύοντας ότι δεν την αγαπά. Όταν είπε στην μητέρα της πως νιώθει ότι ο πατέρας της δεν την αγαπά, εκείνη της εξήγησε ότι αυτός είναι ο τρόπος που έχει μάθει και συμπεριφέρεται.

Δυστυχώς, ο πατέρας της υπήρξε αυστηρός και με τον αδελφό της, στον οποίον πρόβαλε τις αντιλήψεις του. Όταν ο αδελφός της έκλαιγε, ο πατέρας του τον κορόιδευε και τον διέταζε να «φερθεί σαν άντρας». Μεγαλώνοντας, η κοπέλα απογοητευόταν να βλέπει ότι ο αδελφός της μεγαλώνει έχοντας την ίδια νοοτροπία με τον πατέρα του.

Έγινε έξαλλη με την οικογένεια του συζύγου της γιατί αγνοούν τα γενέθλια του γιου τους – «Το παιδί έχει γεννηθεί ίδια μέρα με την πεθερά της»

“Ενθουσιάστηκε όταν γνώρισε έναν άνδρα ικανό να εκφράζει τα συναισθήματά του”

Όταν τελείωσε το πανεπιστήμιο, η 26χρονη έφυγε από την πόλη όπου μεγάλωσε, και γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της, τον 27χρονο Jackson, ο οποίος είναι το ακριβώς αντίθετο απ’ τον πατέρα της. Ο Jackson εκδηλώνει και συζητάει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Ενθουσιάστηκε όταν της πρωτοζήτησε να βγούνε και, πριν τον γνωρίσει, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχουν άνδρες που νιώθουν άνετα με το να εκφράζουν τα συναισθήματά τους όπως οι γυναίκες.

“Φοβόταν να τον γνωρίσει στους γονείς της”

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε αλλά μέχρι τότε, η 26χρονη έβρισκε διάφορους λόγους για να μην γνωρίσει την οικογένειά της. Φοβόταν ότι λόγω των παλαιών του αρχών, ο πατέρας της δεν συμπαθήσει τον Jackson.

Άκουσε τη σύζυγό του να λέει ότι δεν τον αγάπησε ποτέ – «Πληγώθηκα, νόμιζα ότι είχαμε έναν ονειρεμένο γάμο»

Έτσι, μέχρι να τη ζητήσει σε γάμο, η 26χρονη είχε γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της στην οικογένειά της μέσω βιντεοκλήσεων. Τελικά, ο Jackson τη ρώτησε γιατί αποφεύγει να τον γνωρίσει στην οικογένειά της, και εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια. Όπως είναι λογικό, ο Jackson πληγώθηκε.

«Μού είπε ότι σέβεται τα συναισθήματά μου, αλλά με προειδοποίησε ότι, κάποια μέρα θα χρειαστεί να τ’ αντιμετωπίσω».

Έναν μήνα αφού έδωσαν λόγο, η κοπέλα είπε τα νέα στους γονείς της. Ο πατέρας της, της πρότεινε να έρθουν για να τον γνωρίσουν επιτέλους. Την έπιασε αμέσως πανικός, αλλά ο Jackson της κρατούσε το χέρι και την παρηγορούσε. Η κοπέλα δέχτηκε να τους επισκεφθούν οι γονείς της.

«Ήμουν αγχωμένη όταν ήρθαν. Ο μπαμπάς ήταν φυσιολογικά, ο εαυτός του. Έδειξε να εγκρίνει τον Jackson», εξήγησε η 26χρονη.

Την τρίτη ημέρα της παραμονής των γονέων της στο σπίτι τους, τηλεφώνησε η αδερφή του Jackson για να τον ενημερώσει πως η γιαγιά τους έπαθε εγκεφαλικό. Ο Jackson, ο οποίος είχε στενή σχέση με τη γιαγιά του, στο άκουσμα της είδησης άρχισε να κλαίει. Η κοπέλα τον παρηγορούσε και λίγο αργότερα, μπήκε στο καθιστικό ο πατέρας της.

«Κοίταξε τον Jackson με το γνωστό, αηδιασμένο βλέμμα που έχω δει τόσες φορές όταν ήμουν μικρή, και του είπε να γίνει άνδρας, πως μόνο τα παιδιά κλαίνε, και πως δεν θέλει η κόρη του να παντρευτεί ένα αδύναμο, αξιοθρήνητο ανθρωπάκι».

“Έλεγε ότι δεν θα άφηνε την κόρη του να παντρευτεί έναν δειλό”

Ο Jackson έμεινε έκπληκτος και εκείνη έγινε έξαλλη. Ζήτησε από τον πατέρα της να φύγει αλλά εκείνος αρνήθηκε. Έμεινε εκεί και καβγάδισαν, και εκείνος έλεγε ότι ένας άνδρας που εκδηλώνει τα συναισθήματά του, είναι αδύναμος. Δεν θα την άφηνε να παντρευτεί έναν «δειλό».

Ο καβγάς αγρίεψε, και εκείνη προειδοποίησε τον πατέρα της ότι, αν δεν έφευγε, θα καλούσε την αστυνομία. Τελικά, μεσολάβησε η μητέρα και ζήτησε απ’ τον πατέρα να σταματήσει και έφυγαν. Όταν οι γονείς της έφευγαν, τους είπε ότι δεν μπορεί πλέον να έχει σχέσεις μαζί τους. Από τότε, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας την έχουν βομβαρδίσει με μηνύματα και τηλέφωνα για να της πουν ότι δεν είναι σωστό να διώχνει τους γονείς της. Η οικογένεια θεωρεί ότι χρωστάει μία συγγνώμη στους γονείς, αλλά η 26χρονη, διαφωνεί.

Της έστειλε και ο αδελφός της προκειμένου να τη ρωτήσει να πράγματι έχει σκοπό να κόψει κάθε επαφή με τους γονείς της για κάτι τόσο-κατά τη γνώμη του-ανόητο. Εκείνη έκλαψε όταν διάβασε το μήνυμά του. Δεν έχει δείξει τα μηνύματα της οικογένειάς της στον Jackson επειδή ξέρει ότι είναι ήδη επιβαρυμένη η ψυχολογία του λόγω της γιαγιάς του, ενώ αισθάνεται απαίσια για τη συμπεριφορά του πατέρα της απέναντί της.

Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση της;

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ