«Ακύρωσα τον γάμο μετά το αστείο που έκανε ο αρραβωνιαστικός μου»

Όταν δείτε προειδοποιητικά σημάδια σε έναν άνθρωπο και ειδικότερα στον σύντροφό σας… τρέξτε! Μία γυναίκα δημοσίευσε, σε μία ανώνυμη ανάρτηση στο Reddit, το γαμήλιο δράμα που έζησε.

Ως επαγγελματίας στη διοργάνωση εκδηλώσεων, ήταν ενθουσιασμένη με την προετοιμασία του δικού της γάμου, τον οποίο ξεκίνησε να σχεδιάζει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Άλλωστε, ο σύντροφός της, με διάσπαση προσοχής, προτίμησε η οργάνωση του γάμου τους να γίνει από εκείνη αποκλειστικά. «Η αυτόματη απάντησή του ήταν: κάνε ό,τι θέλεις. Χάρηκα που μού έδινε το ελεύθερο να δημιουργήσω, αλλά στεναχωρήθηκα που δεν ήθελε να συμμετέχει καθόλου, ούτε καν στην επιλογή των χρωμάτων», αναφέρει.

Στις συζητήσεις σχετικά με τις αγορές του γάμου, η νύφη έβρισκε πάντα τις πιο οικονομικές ιδέες. «Τότε, ένας φίλος μου είπε αστειευόμενος ότι, ο αρραβωνιαστικός μου είναι τυχερός που με βρήκε γιατί, ως επαγγελματίας, ξέρω από διαχείριση. Ο αρραβωνιαστικός μου, απάντησε ότι δεν με ‘έπιασε’ αλλά ότι εγώ τον ‘άρπαξα’. Είπε ότι προσπαθεί να χαρεί τις τελευταίες μέρες ελευθερίας πριν τη φυλακή του γάμου» περιγράφει στην ανάρτησή της.

Δεν ήταν αστείο

Κανείς δεν γέλασε με το «αστείο» του. «Μου κακοφάνηκε που δεν εκτίμησε την προσπάθειά μου στη διοργάνωση του γάμου, όπως μού κακοφάνηκε και το αστείο με την αρπαγή του, και ότι τον πιέζω να παντρευτούμε», παραδέχτηκε η γυναίκα. «Αποφάσισα ότι προς το παρόν, θα πρέπει να ακυρώσουμε τον γάμο. Εκείνος δεν ήθελε να παντρευτεί και εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ κάποιον που δεν το θέλει πολύ».

Η νύφη εξήγησε ότι, ήταν ακόμη τα πρώτα στάδια της διοργάνωσης του γάμου και δεν είχαν στείλει τις προσκλήσεις. «Θέλω να τον ακυρώσουμε, πριν μας βγει ακόμη πιο ακριβό το λάθος», εξήγησε. Παρά την αντίδρασή της, ο άνδρας ένιωσε ότι πήρε το «αστείο» του πολύ βαριά. «Στεναχωρήθηκε πολύ που θα ακύρωνα τον γάμο και μού είπε ότι το είπε μόνο για πλάκα. Είπε πως, όλοι αστειεύονται μ’ αυτά».

Γυναίκες που είχαν χωρίσει και διάβαζαν την ανάρτησή της, σχολίασαν ότι πήρε τη σωστή απόφαση  ν’ ακυρώσει τον γάμο και την προειδοποίησαν, ώστε να είναι υποψιασμένη.

Η γυναίκα γλίτωσε παρά τρίχα

«Είσαι πιο έξυπνη από εμένα. Ο πρώην μου έκανε το ίδιο ‘αστείο’ και εγώ απλά το προσπέρασα. Στην πραγματικότητα, εγώ ήμουν αυτή που παγιδεύτηκε. Φύγε…», έγραψε μία αναγνώστρια.

Κάποια άλλη γυναίκα σχολίασε: «Κατά μέσο όρο, οι παντρεμένοι άντρες ζουν περισσότερο από τους ανύπαντρους, άρα σίγουρα ο γάμος τους ωφελεί».

«Είναι καιρός να σταματήσουν αυτές οι χειριστικές αηδίες, να προσπαθείτε να παραπλανήσετε  τις γυναίκες ότι δεν θέλουν να παντρευτούν. Έκανες πολύ καλά».

«Σε παρακαλώ, μην τον παντρευτείς. Εγώ έκανα το λάθος και παντρεύτηκα τον πρώην μου, αφού φέρθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και μετά προσπάθησε να με μεταπείσει. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», είπε μία άλλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ