Άκουσε τη σύζυγό του να λέει ότι δεν τον αγάπησε ποτέ – «Πληγώθηκα, νόμιζα ότι είχαμε έναν ονειρεμένο γάμο»

Πριν από 15 χρόνια, ο 39χρονος άνδρας της ιστορίας γνώρισε την 38χρονη (σήμερα) σύζυγό του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια. Δυστυχώς, πρόσφατα άκουσε τη σύζυγό του να εξομολογείται σε μία φίλη της ότι δεν τον αγαπά και δεν τον αγάπησε ποτέ.

Γυναίκα αρνήθηκε το διαζύγιο στον σύζυγο της – «Με περίμενε στην κρεβατοκάμαρά μας με την φίλη της γυμνή»

Από τη συζήτηση, ο 39χρονος κατάλαβε ότι η γυναίκα του τον παντρεύτηκε μόνο και μόνο επειδή ήταν έγκυος. Ήλπιζε ότι, με τον ερχομό του παιδιού τους θα κατάφερνε να τον ερωτευτεί, πράγμα που ποτέ δεν έγινε.

Με το που έφυγε η φίλη απ’ το σπίτι, εκείνος πήγε κατευθείαν στη γυναίκα, ζητώντας εξηγήσεις για όσα άκουσε. Ακολούθησε μία πολύ στενάχωρη κουβέντα, με τη γυναίκα να παραδέχεται πως, όσα ακούστηκαν ήταν αλήθεια.

Έξω φρενών έγκυος γυναίκα με την πεθερά της – «Θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα κρατήσουμε το μωρό»

«Σοκαρίστηκα, πληγώθηκα»

«Την ρώτησα για ποιον λόγο με παντρεύτηκε», εξηγεί. «Είπε ότι  θα προτιμούσε να παντρευτεί κάποιον που δεν τον αγαπά αλλά της φέρεται καλά, με σεβασμό και φροντίζει την ίδια και τα παιδιά της, παρά έναν ανίκανο, ακατάλληλο, ή τεμπέλη».

«Σοκαρίστηκα, πληγώθηκα. Της ζήτησα να μάθω πώς νιώθει για τον γάμο μας και, μού είπε ότι είναι ο γάμος που πάντα ήθελε. Προς τιμή μας,  έχουμε έναν εξαιρετικό γάμο» συνεχίζει.

«Το παν είναι ο σεβασμός. Σεβόμαστε πάντα ο ένας τα όρια του άλλου και, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το αντιμετωπίζουμε σαν ομάδα. Δεν έχει απιστήσει ή ξενοκοιτάξει ποτέ της, με σέβεται πολύ, σέβεται τον γάμο μας και αγαπά τα παιδιά μας – αυτά είναι τα δικά της λόγια, όχι δικά μου» πρόσθεσε.

Ο 39χρονος εξήγησε στη σύζυγό του πως χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί όσα άκουσε και εκείνη του απάντησε ότι έχει όσο χρόνο θέλει.

Επίσης, του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει, αλλά πως ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει, εκείνη θα το δεχτεί. Όμως ο άνδρας δεν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει. Είναι πολύ μπερδεμένος και τον έχει πληγώσει το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Ξέρει καλά ότι, η γυναίκα του δεν τον έχει πληγώσει με κανέναν τρόπο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η εξομολόγησή της δεν παύει να είναι επώδυνη.

«Ζούσα έναν ονειρεμένο γάμο, με μία γυναίκα που δεν μ’ αγαπάει καθόλου»

Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία δουλεύει πολύ σκληρά, είναι εξαιρετικά ειλικρινής, είναι υπόδειγμα μητέρας, κάτι που τον μπερδεύει ακόμη περισσότερο σχετικά με το τι πρέπει να κάνει. Ο άνδρας της ιστορίας θεωρούσε πάντα ότι ο γάμος τους είναι χτισμένος στην αγάπη, κάτι που ασφαλώς, δεν ισχύει.

«Ζούσα έναν ονειρεμένο γάμο, με μία γυναίκα που δεν μ’ αγαπάει καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

«Ουσιαστικά, βολεύτηκε μαζί μου επειδή ήμουν η καλύτερη επιλογή που είχε τη δεδομένη στιγμή. Προς τιμήν της, είναι μία εξαιρετική σύζυγος και υποδειγματική μητέρα των παιδιών μας (ένα αγόρι 9 ετών και ένα κορίτσι 11 ετών)».

Ως λύση, σκέφτεται να επισκεφτεί έναν σύμβουλο γάμου, αλλά αυτό δεν πρόκειται να λύσει ως διά μαγείας το πρόβλημα που δημιουργείται από τον έναν σύντροφο. Δεν μπορεί να κάνει τη σύζυγό του να τον ερωτευτεί. Τη γυναίκα του, την αγαπάει με όλη του την καρδιά, και η ίδια το ξέρει απ’ την αρχή. Δεν θέλει να χωρίσουν, αφού την λατρεύει και ο γάμος τους είναι ευτυχισμένος, ενώ δεν θέλει τα παιδιά του ν’ αποχωριστούν τον έναν απ’ τους δύο γονείς.

Τι θα κάνατε στη θέση του;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ