«Είμαι fitness influencer αλλά δεν με ακολουθούν για τις ασκήσεις»- Πώς η πλαστική στήθους άλλαξε τη ζωή της

Μια fitness influencer λέει ότι αύξησε οργανικά τους ακόλουθούς της στα social media — αποκτώντας ψεύτικα στήθος.

Η Kelly Cristina, 29 ετών, από το Piedade της Βραζιλίας, έχει τώρα μεγάλα εμφυτεύματα D-cup και περισσότερους από 300.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram, @oficial.kellycris.

Η καλλονή έχει επίσης 174.000 ακόλουθους στη σελίδα της στο TikTok. Η Κριστίνα είπε ότι αρχικά έκανε πλαστική επειδή τα σχόλια των ανθρώπων για το επίπεδο στήθος της την έκαναν να αισθάνεται ανασφαλής. Το ότι οι followers της πολλαπλασιάστηκαν όπως μεγάλωσε και το στήθος της ήταν μία έκπληξη.

«Οι άνθρωποι κουτσομπολεύουν, άσχημοι άνθρωποι σχολίαζαν το σώμα μου και αυτό με ενόχλησε πολύ», είπε στο Newsflash.

«Έβαλα εμφυτεύματα σιλικόνης για να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και ήταν μεγάλη έκπληξη να βλέπω πόσοι άνθρωποι άρχισαν να με ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο Instagram και στο TikTok», πρόσθεσε.

Προτού οι ακόλουθοί της αυξηθούν σε μέγεθος, η Cristina δημοσίευε περιεχόμενο που την έδειχνε να γυμνάζεται στο γυμναστήριο και να δείχνει τη ρουτίνα της γυμναστικής της.

Από 7.000 followers… στους 300.000

Μόλις όμως έκανε την πλαστική επέμβαση η Cristina άρχισε να επιδεικνύει το ντεκολτέ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – και οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν.

«Αφού ολοκλήρωσα την επέμβαση, έφτασα από 7.000 σε περισσότερους από 300.000 followers μέσα σε λίγες εβδομάδες», εξήγησε.

Η Βραζιλιάνα επιμένει ότι θα παραμείνει μοντέλο γυμναστικής πρώτα και κύρια, αλλά τώρα καταδιώκεται από αιτήματα για να ξεκινήσει μια σελίδα OnlyFans. Αν και είναι παντρεμένη, είπε ότι ο σύζυγός της υποστηρίζει την ιδέα.

«Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν στο Instagram πότε θα ανοίξω ένα OnlyFans», σχολίασε. «Ο σύζυγός μου υποστηρίζει την ιδέα και είναι επίσης υπέρ αυτής, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρη», σημείωσε.

Ο σύζυγος της Cristina τη βοηθά να δημιουργήσει βίντεο για τον αυξανόμενο αριθμό των θαυμαστών της και θα μπορούσε να τον δει να παίζει ρόλο στο μέλλον της δημιουργώντας περιεχόμενο για ενηλίκους, αν επιλέξει να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

«Με βοηθά στα βίντεο και συνεργάζεται με ιδέες και δημιουργικότητα. Ας δούμε, θα μπορούσε να είναι κάτι για το μέλλον», υπογράμμισε.

Προς το παρόν, ελπίζει ότι τα βίντεό της μπορούν να εμπνεύσουν τους ακόλουθούς της να ζήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. «Τρέξιμο ή περπάτημα, δεν έχει σημασία! Το σημαντικό είναι να γυμνάζεσαι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ