«Δεν μου λείπουν ούτε οι μασέλες, ούτε η άσχημη αναπνοή του» – Η εξομολόγηση 23χρονης για τη σχέση της με 80χρονο

«Ήμουν 23 και είχα σχέση με  80χρονο». Αυτό αποκαλύπτει μία γυναίκα η οποία εξηγεί πως η σχέση με έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα δεν σε κάνει πιο ώριμη ούτε είναι αντάξια της φήμης της. Όπως αναφέρει, έβγαινε με τον ηλικιωμένο άνδρα γιατί θεωρούσε ότι ήταν ώριμη, ωστόσο είχε ζητήματα με τον εαυτό της τα οποία δεν είχε λύσει.

«Δεν άφησα τον σύζυγό μου να μπει στην αίθουσα τοκετού και έχει εκνευριστεί πολύ» – Κατακραυγή στο διαδίκτυο για 29χρονη

Η Stefanie Matto, πρώην παίκτρια reality show, δεν διστάζει να αποκαλύψει την προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά εξηγώντας τα προβλήματα που έχουν οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Η 32χρονη σήμερα Stefanie, παίκτρια του reality show 90 Days Fiancé, τράβηξε την προσοχή των social media με την αποκάλυψή της ότι είχε σχέση με έναν 80χρονο όταν εκείνη ήταν 23.

Έχει 40 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και απαντά στα «φαρμακερά» σχόλια – «Μου αρέσει να είμαι η κακομαθημένη πριγκίπισσά του»

«Ο Θεός να τον αναπαύσει, υπάρχουν φορές που μού λείπει. Αλλά δεν μού λείπουν καθόλου η κακοσμία του στόματος, οι μασέλες τού, ούτε ότι δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του».

«Δεν είναι σωστό να μιλάς άσχημα για όσους έχουν πεθάνει, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας πρώην μου. Νομίζω ήταν μεγαλύτερος και απ’ τους παππούδες μου».

Η Stefanie που έχει βρει πολλούς και διάφορους τρόπους να τραβήξει το ενδιαφέρον των social media, ομολόγησε ότι «η σχέση με μεγαλύτερους είναι σημάδι ότι υπάρχουν daddy issues», και δεν τις συνιστά.

Αρνητική εμπειρία η σχέση της με μεγαλύτερο

«Νομίζεις ότι, αν είσαι νέα και κάνεις σχέση με μεγαλύτερο, ότι θα γίνεις η Lana del Ray, αλλά δεν είναι έτσι. Είχες απλά μη υγιή σχέση με τον πατέρα σου, αυτό είναι όλο. Προσωπικά είχα πληγωθεί πολύ από προηγούμενες σχέσεις με νεότερους, οι οποίοι με ήθελαν για το σώμα μου ή με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι είχε την ανάγκη ν’ αποδείξει ότι είναι έξυπνη, βγαίνοντας με κάποιον μεγαλύτερο. Στην πραγματικότητα, αποδείχθηκε ανόητη μ’ έναν διαφορετικό τρόπο.

Η Stefanie πίστευε ότι οι μεγαλύτεροι θα είναι και πιο ώριμοι, κατασταλαγμένοι, αλλά η πραγματικότητα την διέψευσε. «Είναι το ίδιο πιθανό να σε απατήσει ένας μεγαλύτερος», είπε.

«Θεωρείς ότι επειδή έχουν χαμηλότερη λίμπιντο, δεν θα απατήσουν. Υπάρχει, όμως και η συναισθηματική απιστία, ενώ ποτέ δεν ξέρεις πόσες πρώην είχε και ποιο είναι το παρελθόν του»

«Ο συγκεκριμένος την έπεφτε σε πολλές γυναίκες της ηλικίας του».

Η Stefanie δήλωσε ότι δεν νιώθει να απειλείται από άλλες γυναίκες, αλλά εξήγησε ότι, όταν ένας άντρας θέλει να είναι με πολύ νεότερες, είναι προειδοποιητικό σημάδι.

«Το προχωρημένο της ηλικίας του δεν σημαίνει ότι δεν είναι σεξουαλικά ενεργός-μία χαρά λειτουργεί, απλά καμιά φορά κολλάει… Δεν σας το συνιστώ»

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο με την αποκάλυψη

Το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok @stefaniematto έγινε viral με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Οι  χρήστες απάντησαν αμέσως στα σχόλια, αποκαλύπτοντας και τις δικές τους εμπειρίες.

Ένας έγραψε: «Οι μεγαλύτεροι άνδρες είναι μέσα στη ζήλια, τον θυμό, κακόβουλοι και εγωιστές. Είναι συναισθηματικά βαμπίρ! Ο λόγος που θέλουν να είναι με μικρότερες είναι επειδή έχουν το ίδιο επίπεδο ωριμότητας».

Κάποιος διαφώνησε: «Οι νέοι θα σε απατήσουν, ένας μεγαλύτερος θα σε φροντίσει».

«Είμαι 60 ετών, και έχεις δίκιο», είπε ένας άλλος.

Ενώ ένας τέταρτος σχολίασε: «Είμαι 62, έχω σχέση με μία 34χρονη και δεν έχουμε το πρόβλημα που αναφέρεις επειδή υπάρχει αμοιβαία κατανόηση».

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Διαφωνώ. Μην χαρακτηρίζεις ολόκληρο το αντρικό φύλο με βάση τις δικές σου εμπειρίες, δεν είναι δίκαιο».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ