Χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του όταν έμαθε ότι είναι παντρεμένη – «Ξέρω τι είναι ικανή να κάνει»

Η σχέση του πρωταθλητή των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (UFC), Alex Pereira και αρραβωνιαστικιάς του, Merle Christine έληξε άδοξα όταν ο αθλητής έμαθε ότι εκείνη ήταν ήδη παντρεμένη.

Ο Alex Pereira αποκάλυψε σε podcast ότι χώρισε με την σύντροφο του και την έβγαλε από την ζωή του όταν ανακάλυψε ότι είναι παντρεμένη. «Είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για αυτό γιατί έχω ήδη διαγράψει αυτό το άτομο από τη ζωή μου. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω από τους θαυμαστές μου να τη διαγράψουν επίσης από τη ζωή τους», ανέφερε ο πρωταθλητής.

Και συνέχισε: «Ήταν ένα άτομο στο οποίο πίστευα. Την έβαλα στο σπίτι μου, μαζί με την οικογένειά μου. Μετά από όλα αυτά έμαθε ότι ήταν παντρεμένη».

Η Christine, η οποία παρουσιάζει το podcast Πολεμικών Τεχνών με τίτλο «Fightology» , απάντησε στις κατηγορίες του πρώην συντρόφου της. Χαρακτήρισε τα σχόλια του αστεία.

Η απάντηση της πρώην συντρόφου

«Πληγωμένος άνδρας επινοεί τα πάντα. Πώς μπορώ να είμαι παντρεμένη και να μετακομίζω στις ΗΠΑ;», έγραψε Merle Christine. Την Παρασκευή ο Pereira δημοσίευσε στο Instagram στιγμιότυπα οθόνης από μηνύματα που ισχυρίζεται ότι αντάλλαξε με την πρώην του.

«Λοιπόν παιδιά, η Merle πιστεύει ότι θα μπορέσει να σας χειραγωγήσει. «Μιλάω με τον πρώην σύζυγό της εδώ και λίγες μέρες και ξέρω τι είναι ικανή να κάνει», ανέφερε ο αθλητής.

«Έχω βίντεο που μου επιτίθεται. Επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το όνομά μου», τόνισε ο Alex Pereira. Ο αθλητής έχει διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες και οποιαδήποτε απόδειξης της σχέσης τους από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους πέρσι η Christine μίλησε για ψευδείς φήμες για τους λόγους που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «Φαίνεται ότι όλα αυτά τα σχόλια και οι φήμες δεν σταματούν, οπότε νομίζω ότι είναι σημαντικό να κάνω μια μικρή δήλωση. Μερικές φορές στη ζωή, μια σχέση δεν λειτουργεί και οι άνθρωποι αποφασίζουν να ακολουθήσουν δύο διαφορετικούς δρόμους», ανέφερε τότε η Merle Christine.

«Και νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει όλοι να το σέβονται και δεν σημαίνει ότι υπάρχει εχθρότητα μεταξύ αυτών των δύο ανθρώπων… Εύχομαι στον Alex ό,τι καλύτερο και πολλές επιτυχίες στην καριέρα του», τόνισε η Merle Christine. Μάλιστα φέρεται να ήταν παρούσα στον αγώνα όταν ο Pereira κέρδισε τον Jiri Prochazka στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Νοέμβριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ