Χαμός με 25χρονη που απέρριψε την πρόταση γάμου του συντρόφου της – «Ήθελα να με ζητήσει μπροστά στην οικογένεια μου»

Μια γυναίκα απέρριψε την πρόταση του συντρόφου της επειδή δεν οργάνωσε να την ζητήσει σε γάμο μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους της.

Η 25χρονη ανέφερε στον ιστότοπο Reddit ότι δεν αποδέχτηκε την πρόταση γάμου του 26χρονου συντρόφου της επειδή δεν της άρεσε ο τρόπος που διάλεξε να την κάνει. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 3 χρόνια και τον επόμενο Μάρτιο θα γίνουν γονείς.

Όπως αποκάλυψε γνώριζε ότι ο σύντροφος της σχεδίαζε να την ζητήσει σε γάμο αφού η ίδια είχε βοηθήσει να σχεδιάσει το δαχτυλίδι. Η 25χρονη είπε ότι παρενέβη στην επιλογή του δαχτυλιδιού επειδή ο σύντροφος της δεν ξέρει καθόλου το γούστο της στα κοσμήματα.

Σε αυτό το πλαίσιο η γυναίκα του είχε κάνει πολύ ξεκάθαρο, όπως ανέφερε, τι είδους πρόταση γάμου ήθελε. Αυτό που επιθυμούσε είναι όταν την ζητήσει να τον παντρευτεί να βρίσκονται κοντά οι στενότεροι φίλοι και η οικογένεια της για να δουν την στιγμή.

Τελικά η πρόταση δεν πήγε όπως την σχεδίαζε. Όπως περιέγραψε το ζευγάρι πήγε με τα σκυλιά του «μια βραδινή βόλτα στην παραλία κοντά στο σπίτι μας που συχνάζουμε τακτικά».

«Καθίσαμε και θαυμάσαμε το ηλιοβασίλεμα καθώς τα σκυλιά μας έπαιζαν στον ωκεανό μπροστά μας», είπε η 25χρονη. Και συνέχισε: «Μετά από λίγο, άρχισε να λέει πόσο πολύ με αγαπούσε και πόσο ευγνώμων ήταν που με βρήκε. Μετά έβγαλε το κουτί του δαχτυλιδιού και μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Ήταν εντελώς απροσδόκητο και ήμουν λίγο σοκαρισμένη».

Απέρριψε την πρόταση γάμου

Τελικά η 25χρονη τον φίλησε και του είπε ποσό πολύ τον αγαπούσε. Αλλά του εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να δεχτεί την πρόταση «γιατί ήθελα πραγματικά να μοιραστούν την στιγμή μαζί μου οι στενότεροι φίλοι και η οικογένειά μου».

Μετά την απόρριψη της πρότασης, όπως ήταν φυσικό, ο σύντροφος της είναι ταραγμένος. «Ταράχτηκε πολύ και μου είπε ότι ήθελε να κάνει κάτι πιο προσωπικό και να κρατήσει τη στιγμή μεταξύ μας. Δεν ένιωθε άνετα να το κάνει μπροστά από όλους», ανέφερε η 25χρονη.

Από εκείνη την ημέρα ο 26χρονος δεν μιλάει με την σύντροφο του. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τον καταλαβαίνει αλλά θεωρούσε πώς από την στιγμή που σχεδίασε μόνη της το δαχτυλίδι της τότε ο σύντροφος της θα μπορούσε να σχεδιάσει μόνος του την πρόταση γάμου των ονείρων της.

«Ήθελα πολύ η πρότασή να είναι κάτι που σκέφτηκε πολύ για να την κάνει ξεχωριστή για μένα», τόνισε η 25χρονη. Η ανάρτηση της 25χρονης συγκέντρωσε χιλιάδες απαντήσεις με την συντριπτική πλειονότητα των σχολιαστών να συμφωνεί ότι εκείνη έχει άδικο και να την επικρίνουν για την απόφαση της. Αρκετοί την κατηγόρησαν ότι προσπαθεί να χειραγωγήσει τον σύντροφο της.

«Από πότε η πρόταση έγινε κάτι που ακολουθεί σενάριο; Θέλω να πω έτσι όπως το έφτιαξες στο μυαλό σου, θα έπρεπε να είχες κάνει εσύ την πρόταση στον εαυτό σου», σχολίασε ένας χρήστης.

«Είχες την πρότασή σου και είπες όχι. Δεν θα είναι ποτέ ξεχωριστή ποτέ ξανά από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να είναι από καρδιάς», ανέφερε ένας άλλος.

«Μην με παρεξηγήσεις. Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά ακούγεται σαν να βλέπεις τον εαυτό σου ως τον βασικό χαρακτήρα αυτής της σχέσης. Αυτό δεν θα τελειώσει καλά», σημείωσε ένας τρίτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ