Μπάμπα Βάνγκα: Οι 7 συγκλονιστικές προβλέψεις της τυφλής “Πυθίας” για το 2024 – Δολοφονία Πούτιν, θεραπεία καρκίνου και καταστροφές

Η Μπάμπα Βάνγκα ήταν μία τυφλή γυναίκα από τη Βουλγαρία που για τους οπαδούς της υπήρξε κάτι σαν τον Νοστράδαμο. Η Βάνγκα — που μερικές φορές αποκαλείται ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων, λέγεται ότι είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου και τον πόλεμο στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη Sun.

Για όσους από εσάς δεν έχετε ακούσει ποτέ γι ‘αυτήν, η Vangelia Pandeva Gushterova, ευρέως γνωστή ως Baba Vanga, γεννήθηκε το 1911 και είχε υποτιθέμενες προφητικές ικανότητες. Πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών, όμως πολλά από τα πράγματα που φέρεται να είχε προβλέψει συνέβησαν πολύ αργότερα. Οι οπαδοί του μέντιουμ λένε ότι έχει ακόμη μια πληθώρα προβλέψεων να αποκαλύψει για το 2024, καθώς έκανε προφητείες πριν από το θάνατό της.

Τυφλή από παιδική ηλικία, η Βουλγάρα διορατική μπορούσε να δει στο μέλλον, «δυνάμεις» που απέδωσε σε έναν ανεμοστρόβιλο που την άφησε τυφλή. Αυτές οι ικανότητες την έφεραν για πρώτη φορά στην προσοχή του κοινού στη μέση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και άτομα όπως ο Βούλγαρος Τσάρος Μπόρις Γ’ και ο Σοβιετικός ηγέτης Λεονίντ Μπρέζνιεφ φέρεται να τη συμβουλεύτηκαν προσωπικά.

Αν και πιστεύεται ότι έκανε όντως κάποιες προβλέψεις, δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιες δημιουργήθηκαν από τρολ του Διαδικτύου. Ωστόσο, πολλοί εμπιστεύονται ολόψυχα τη μεταθανάτια σοφία της. Για παράδειγμα, η Μπάμπα Βάνγκα λέγεται ότι είχε προβλέψει τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τη βύθιση του ρωσικού υποβρυχίου Kursk και τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Εδώ είναι οι 7 προβλέψεις της για το 2024:

  1. Δολοφονία του Πούτιν
  2. Τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη
  3. Κλιματικές καταστροφές
  4. Οικονομική κρίση
  5. Κυβερνοεπιθέσεις
  6. Τεχνολογική επανάσταση
  7. Ιατρικές ανακαλύψεις

Η δολοφονία του Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα σκοτωθεί από έναν συμπατριώτη του το 2024, σύμφωνα με την Μπάμπα Βάνγκα. Συμπτωματικά, μόλις τον περασμένο μήνα, κάποιος σε ένα ρωσικό κανάλι Telegram που ονομάζεται «General SVR» ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο Πούτιν πέθανε και ότι έχει απομείνει μόνο ο σωσίας του. Ωστόσο, το Κρεμλίνο το αρνήθηκε, χαρακτηρίζοντάς το «παράλογο».

Ο Andrii Yusov, εκπρόσωπος της Αμυντικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ουκρανίας, κατηγόρησε αργότερα τη Ρωσία ότι διαδίδει φήμες για τον θάνατο του Πούτιν για να δοκιμάσει τη δημοτικότητά του.

Τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη

Η Βάνγκα προβλέπει ότι η Ευρώπη θα δει μια έκρηξη της τρομοκρατίας και ότι μια «μεγάλη χώρα» είτε θα διεξάγει δοκιμές βιολογικών όπλων είτε δεχθεί επιθέσεις τον επόμενο χρόνο.

Κλιματικές καταστροφές

Προέβλεψε ότι οι φυσικές καταστροφές θα αφθονούν το επόμενο έτος. Η Βάνγκα είπε ότι εκτός από τα καιρικά φαινόμενα, θα μπορούσε επίσης να υπάρξει αύξηση των επιπέδων ακτινοβολίας.

Οικονομική κρίση

Προέβλεψε ότι το αυξανόμενο χρέος, οι παγκόσμιες εντάσεις και η μετατόπιση της εξουσίας από τη Δύση στην Ανατολή θα πυροδοτούσαν μια οικονομική κρίση.

Κυβερνοεπιθέσεις

Είπε ότι οι χάκερ θα αρχίσουν να στοχεύουν υποδομές όπως δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού, κάτι που θα ενισχύσει τις απειλές για την εθνική ασφάλεια.

Τεχνολογική επανάσταση

Η Βάνγκα σημειώνει ότι ο κβαντικός υπολογιστής θα δει μια σημαντική ανακάλυψη, καθώς οι κβαντικοί υπολογιστές επεξεργάζονται πληροφορίες πιο γρήγορα από τους τυπικούς υπολογιστές.

Προέβλεψε επίσης αύξηση της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Ιατρικές ανακαλύψεις

Η Μπάμπα Βάνγκα είχε κάποια καλά νέα — σύντομα θα έχουμε τη θεραπεία τόσο για τον καρκίνο όσο και για τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Οι άλλες προβλέψεις της Μπάνγκα Βάνγκα

Εκτός από τις επτά προβλέψεις της για το επόμενο έτος, η ανθρωπότητα μπορεί να προσβλέπει σε μια επίλυση της παγκόσμιας πείνας μεταξύ 2025 και 2028, σύμφωνα με το Euro News. Προέβλεψε επίσης ότι ο κομμουνισμός θα επιστρέψει το 2076 και ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν στο χρόνο το 2304.

Οι προβλέψεις της σταματούν το 5079 — τότε που προβλέπει ότι ο κόσμος θα τελειώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ