Αυτό είναι το πιο άπληστο ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους – Τα άλλα 5 που βρίσκονται στην ίδια λίστα

Μερικοί άνθρωποι δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με αυτό που έχουν. Είτε μιλάμε για χρήματα, δύναμη, περιουσιακά στοιχεία ή προσοχή, τίποτα και ποτέ δεν είναι αρκετό για αυτούς. Και δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν αυτό που θέλουν από κάποιον άλλον προκειμένου να το κάνουν δικό τους. Τα ζώδια παίζουν τον ρόλο τους, λένε οι αστρολόγοι, αποκαλύπτοντας ποια είναι τα πιο άπληστα και αχόρταγα.

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν – Ποιο είναι το Νο1 της λίστας

Τα 6 πιο άπληστα ζώδια

  • Υδροχόος
  • Αιγόκερως
  • Σκορπιός
  • Ταύρος
  • Κριός
  • Λέων

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι άπληστοι, αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια. Αντίθετα, είναι πεινασμένοι για «γνώση, καινοτομία και πρόοδο», λέει η Raquel Rodriguez, αστρολόγος και ιδρύτρια του Your Zodiac. «Έχουν ακόρεστη όρεξη για νέες ιδέες και εμπειρίες και η επιδίωξή τους μπορεί μερικές φορές να είναι εις βάρος προσωπικών σχέσεων ή συμβατικών καταστάσεων», εξηγεί. Οι Υδροχόοι διψούν όσο κανένα άλλο ζώδιο για νέα project και ευκαιρίες μάθησης.

Αιγόκερως

Η απληστία των Αιγόκερων σχετίζεται με την επιδίωξή τους για επιτυχία και status. «Αναζητούν την ασφάλεια και εργάζονται σκληρά για να φτιάξουν τη φωλιά τους”, λέει η Tara Bennet, αστρολόγος στο Mediumchat. Στο πλαίσιο αυτό, θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτό το ζώδιο της γης δεν πρόκειται να ξοδέψει επιπόλαια τα χρήματα που κέρδισε με κόπο. «Οι Αιγόκεροι προτιμούν να αποθηκεύουν τα χρήματά τους, μετρώντας τα αντί να τα ξοδεύουν», προσθέτει η Bennet.

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους το 2024

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι άπληστοι όταν πρόκειται για θέματα που σχετίζονται με έλεγχο και εξουσία. Η Rodriguez λέει ότι έχουν έντονες επιθυμίες και μπορούν να προσηλωθούν στην επίτευξη των στόχων τους με οποιοδήποτε κόστος: «Αυτή η ώθηση τους κάνει συχνά αξεπέραστους, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια άπληστη επιδίωξη για εξουσία – είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε επαγγελματικές προσπάθειες».  Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο απαιτεί επίσης… περιποίηση και κανάκεμα. «Είναι απίστευτα ζηλιάρηδες και απαιτούν την πλήρη προσοχή των πιο κοντινών και αγαπημένων προσώπων τους», προσθέτει η Bennet. Και αν δεν τους δίνετε αρκετά, θα σας χειραγωγήσουν μέχρι να το κάνετε.

Ταύρος

Η αγάπη του Ταύρου για την πολυτέλεια μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε απληστία. Η Rodriguez λέει ότι έχουν έντονη επιθυμία να συγκεντρώσουν στα χέρια τους πλούτο και υλικά αγαθά: «Αυτό συμβαίνει επειδή τα θεωρούν ως πηγές ασφάλειας και ευχαρίστησης».

«Λάβετε υπόψη ότι η απληστία τους συχνά εξισορροπείται από την προθυμία τους να εργαστούν σκληρά για αυτό που θέλουν», προσθέτει. Ευχαρίστως θα σπαταλήσουν χρήματα για να αγοράσουν κάτι για τον εαυτό τους και να κάνουν φιγούρα, αλλά όταν πρόκειται να αγοράσουν πράγματα ή να ξοδέψουν χρήματα για άλλους ανθρώπους, εκεί είναι που τραβούν μία κόκκινη γραμμή.

Κριός

Η ανταγωνιστική φύση του Κριού συμβαδίζει με την απληστία. Θέλουν όχι μόνο να είναι πρώτοι αλλά και οι καλύτεροι. Έτσι θα δίνουν πάντα προτεραιότητα στην δική τους επιτυχία, έναντι των άλλων. «Η απληστία τους αφορά περισσότερο τη νίκη και λιγότερο το υλικό κέρδος και μπορούν να είναι αμείλικτοι στις επιδιώξεις τους», εξηγεί η Rodriguez.

Αυτό το ζώδιο δεν κάνει ποτέ πίσω και δεν φοβάται να πατήσει το κουμπί κάποιου άλλου, αν αυτό είναι που χρειάζεται για να προχωρήσει. «Τα κριάρια δεν θα μοιραστούν τη νίκη, θα αρπάξουν άπληστα όλη τη δόξα, χωρίς να αφήσουν τίποτα για κανέναν άλλο», προσθέτει η Bennet.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τη γοητευτική τους προσωπικότητα. Αλλά είναι η αδιάκοπη ανάγκη τους για προσοχή και η αδυναμία να μοιραστούν τα φώτα της δημοσιότητας που τους κάνει το πιο άπληστο ζώδιο. «Ως βασιλιάδες της ζούγκλας, πιστεύουν ότι είναι δικαίωμά τους να τραβούν όλη την προσοχή και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το κρατήσουν για τον εαυτό τους», λέει η Bennet.

Αυτή η τάση μερικές φορές επισκιάζει την δοτική φύση τους, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τους άλλους να παραμείνουν στο πλευρό τους. Η Rodriguez προσθέτει ότι οι Λέοντες δίνουν προτεραιότητα στις δικές τους ανάγκες για αναγνώριση και επαίνους, μερικές φορές χωρίς καν να το συνειδητοποιούν.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ