Αυτά τα 6 ζώδια είναι αλλεργικά στο ψέμα

Όλοι οι άνθρωποι εκτιμούν την ειλικρίνεια και θέλουν οι άλλοι να τους λένε την αλήθεια, ορισμένα ζώδια όμως είναι ιδιαίτερα αλλεργικά στα ψέματα λόγω των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους.

Ζώδια: Ποια είναι τα 4 πιο ακατάστατα και ποια τα πιο οργανωμένα

Ποια ζώδια είναι αλλεργικά στα ψέματα

Κριός

Ο Κριός εκτιμά την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα πάνω από όλα και μπορεί να εντοπίσει γρήγορα πότε κάποιος του λέει ψέματα. Δεν του αρέσουν τα παιχνίδια και δεν ανέχεται την υποκρισία.  Ο Κριός τείνει να είναι ωμός και ευθύς, περιμένοντας το ίδιο από τους άλλους. Εάν ο Κριός ανακαλύψει ότι κάποιος του είπε ψέματα, θα θυμώσει, θα χάσει την εμπιστοσύνη του σε αυτό το άτομο και μπορεί να τον απομακρύνει εντελώς από τη ζωή του.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αξιόπιστοι και έμπιστοι και περιμένουν το ίδιο από τους άλλους. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα και μπορεί να πληγωθούν βαθιά όταν κάποιος τους λέει ψέματα. Είναι απίθανο να συγχωρήσουν εύκολα και μπορεί να κρατήσουν κακία σε κάποιον που πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους. Οι Ταύροι είναι επίσης πολύ πρακτικοί άνθρωποι. Όταν τους λένε ψέματα, αισθάνονται ότι η εμπιστοσύνη τους έχει παραβιαστεί. Αυτό μπορεί να τους κάνει να γίνουν πιο επιφυλακτικοί και να δυσκολεύονται να εμπιστευτούν τους άλλους στο μέλλον.

Λέων

Ο Λέων είναι γενναιόδωρος και ευγενικός άνθρωπος. Προτιμά την αυθεντικότητα και βρίσκει γρήγορα πότε κάποιος είναι απατηλός και ψεύτικος. Είναι ευθύς και άμεσος, και περιμένει το ίδιο από τους άλλους. Οι Λέοντες αν καταλάβουν ότι κάποιος τους λέει ψέματα, μπορεί να νιώσουν βαθιά πληγωμένοι και προδομένοι και έχουν επίσης την τάση να κόβουν κάθε επαφή με αυτό το άτομο. Οι Λέοντες είναι πολύ περήφανοι άνθρωποι, οπότε όταν τους λένε ψέματα, αισθάνονται ότι η αξιοπρέπειά τους έχει προσβληθεί. Αυτό μπορεί να τους κάνει να θυμώσουν πολύ και να οδηγήσει σε καβγάδες.

Παρθένος

Ο Παρθένος περιμένει ειλικρίνεια και ακρίβεια στα όσα του λένε. Οι Παρθένοι έχουν ακεραιότητα και μπορούν να αναστατωθούν όταν κάποιος τους λέει ψέματα, ειδικά αν το ψέμα έχει σχεδιαστεί για να τους χειραγωγήσει ή να τους εξαπατήσει. Μπορεί να αντιμετωπίσουν τον ψεύτη πρόσωπο με πρόσωπο και να ζητήσουν εξηγήσεις για όσα έγιναν.

Αν έχετε να αντιμετωπίσετε έναν Παρθένο που αισθάνεται προδομένος από ένα ψέμα, να είστε υπομονετικοί. Μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του. Μην προσπαθήσετε να τον κρίνετε ή να τον κατηγορήσετε. Αυτό θα κάνει μόνο τα πράγματα χειρότερα. Δώστε του να καταλάβει ότι τον κατανοείτε και ότι λυπάστε. Για να κερδίσετε ξανά την εμπιστοσύνη ενός Παρθένου, θα πρέπει να του αποδείξετε ότι είστε αξιόπιστοι.

Ζυγός

Ο Ζυγός αποφεύγει πάση θυσία τις συγκρούσεις. Ωστόσο, εκτιμά την ακεραιότητα και μπορεί να αναστατωθεί αρκετά όταν κάποιος του λέει ψέματα. Μπορεί να αποφασίσει να έχει μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον άνθρωπο που θεωρεί πως του λέει ψέματα ή να αποσυρθεί εντελώς και να μην ασχοληθεί ξανά, καθόλου, με το συγκεκριμένο άτομο. Οι Ζυγοί είναι επίσης πολύ κοινωνικοί άνθρωποι. Όταν τους λένε ψέματα, αισθάνονται ότι η σχέση τους με τον άλλον έχει καταστραφεί. Αυτό μπορεί να τους κάνει να αισθανθούν απομονωμένοι ή μόνοι στη ζωή.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί άνθρωποι. Έχουν μια έντονη διαίσθηση και μπορούν να κατανοήσουν τις κρυφές σκέψεις και συναισθήματα των άλλων. Έτσι εντοπίζουν και τις αντιφάσεις. Όταν τους λένε ψέματα, αισθάνονται πληγωμένοι και προδομένοι. Συνήθως προσπαθούν να κατανοήσουν γιατί το άλλο πρόσωπο τους είπε ψέματα, όμως είναι πιθανόν να απομακρυνθούν αντί να μιλήσουν.  Εάν σας πει ότι αισθάνεται προδομένος από το ψέμα σας, είναι σημαντικό να τον ακούσετε προσεκτικά και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα συναισθήματά του. Μην προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε το ψέμα σας. Απλά ζητήστε συγγνώμη και προσπαθήστε να κερδίσετε ξανά την εμπιστοσύνη του.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ