Αυτά τα 3 ζώδια μπορεί να χωρίσουν το 2024

Εάν η σχέση σας είναι σε οριακό σημείο, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε ουσιαστικά αταίριαστοι. Σε κάθε περίπτωση, μερικά ζώδια μπορεί να έρθουν αντιμέτωπα με έναν χωρισμό, εξαιτίας ορισμένων πλανητικών κινήσεων.

Τα 2 ζώδια που θα έχουν τύχη και αφθονία σε όλους τους τομείς

Τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

  1. Λέων
  2. Σκορπιός
  3. Ιχθύες

Λέων

Εάν είστε Λέων σε σχέση, προσέξτε.  Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο όλο το 2024 και είναι στο τετράγωνο με τον Λέοντα. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτή η όψη είναι δύσκολη. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σας δεν έχει ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Η επιρροή του Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές, διαταραχές ή επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, που μπορεί να έρχονται σε σύγκρουση με την ανάγκη του Λέοντα για αναγνώριση, πίστη και σταθερότητα στις σχέσεις. 

5 ζώδια θα δουν βελτίωση στις σχέσεις τους μέχρι τον Μάιο του 2025

Εάν ο σύντροφός σας ήταν κάποτε πιο στοργικός, μπορεί να αισθανθείτε αναγκασμένοι να χωρίσετε αν γίνει πιο ψυχρός ξαφνικά, αν και είναι επίσης πιθανό να είστε εσείς αυτός που νιώθει πνιγμένος.

Για να περάσετε τη χρονιά αλώβητοι προστατεύστε την ατομικότητά σας.

Η σχέση σας θα είναι πολύ πιο υγιής αν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε ό,τι χρειάζεστε, αλλά αν καταλήξετε να χωρίσετε, αυτή η πρακτική θα σας προετοιμάσει επίσης για μια διασκεδαστική σεζόν όπου θα κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε. 

Σκορπιός

Εάν είστε Σκορπιός μπορεί να βιώσετε σημαντικές αλλαγές στη σχέση σας το 2024 λόγω της επιρροής του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Υδροχόο, που σχηματίζουν τετράγωνα με τον ήλιο του Σκορπιού. 

Κάτι τέτοιο μπορεί να επιφέρει συναισθηματικούς μετασχηματισμούς ή την ανάγκη να αντιμετωπίσετε μεγάλα ζητήματα στη σχέση σας. 

Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, είναι μια κίνηση του Σκορπιού να σκέφτεσαι υπερβολικά κάθε μέρος της ερωτικής του ζωής, αλλά σε αυτή την περίπτωση, η υπερβολική σκέψη μπορεί πραγματικά να αξίζει τον κόπο.

Η τάση του Σκορπιού να εμβαθύνει στα συναισθήματα θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανακαλύψεις ή χωρισμούς καθώς αναζητάτε την αυθεντικότητα και τη μεταμόρφωση.

Εάν ο σύντροφός σας δεν σας φαίνεται καλός, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και φύγετε τώρα – ακόμα κι αν είστε μαζί για πολλά χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή, αντί να κοιτάξετε πίσω το 2025 και να αναρωτιέστε γιατί περάσατε έναν ακόμη χρόνο νιώθοντας άγχος και αόρατοι. 

Ιχθύες

Εάν είστε Ιχθύες, ο Κρόνος είναι εδώ για να σας ταράξει.  Ο Κρόνος είναι ημιτετράγωνος με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 6 Μαΐου και μαζί του θα έρθει η αρχή ενός ρήγματος στη σχέση σας.

Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Μαΐου, οπότε μπορεί να διορθώσετε τα πράγματα προσωρινά, αλλά καθώς ο Κρόνος θα πάει ανάδρομος στους Ιχθύες στις 29 Ιουνίου, θα ξαναγίνει κόλαση.

Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και ο Κρόνος ο πλανήτης του κάρμα, ξαφνικά θα σκεφτείτε ότι ο σύντροφός σας είναι το πιο ενοχλητικό άτομο, ακόμα κι αν τα πηγαίνατε πάντα καλά.

Το θέμα είναι ότι μπορεί ξαφνικά να σκεφτούν το ίδιο πράγμα και για εσάς. Όταν ο Ποσειδώνας – ο κυβερνήτης των Ιχθύων – θα πάει ανάδρομος στις 2 Ιουλίου, τότε θα πείτε την τελευταία σας κουβέντα. 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ