Αυτά είναι τα τρία ζώδια με την πιο δυνατή λίμπιντο

Η λέξη λίμπιντο, που έγινε δημοφιλής από τον Σίγκμουντ Φρόιντ, προέρχεται από το λατινικό lubido που σημαίνει «προθυμία, λαχτάρα, επιθυμία, αισθησιακό πάθος, λαγνεία». Αυτά τα 3 ζώδια είναι “πρωταθλητές” στην λίμπιντο.

Σύμφωνα με το Psychology Today , «Η σεξουαλική ορμή αναφέρεται σε μια υποθετική κατασκευή που περιλαμβάνει τη στάση κάποιου απέναντι στο σεξ, τις σεξουαλικές επιθυμίες και τις σεξουαλικές συμπεριφορές». Το ίδιο άρθρο υποστηρίζει ότι οι άνδρες έχουν συνήθως ισχυρότερη και πιο σταθερή σεξουαλική ορμή από τις γυναίκες, αν και υπάρχει πτώση για τους άντρες μετά την ηλικία των 35 ετών, όταν τα επίπεδα τεστοστερόνης αρχίζουν να μειώνονται.

Η σεξουαλική ορμή μπορεί να επηρεαστεί από τη συναισθηματική ευημερία, την εγκυμοσύνη, την έμμηνο ρύση, το τραύμα, την εμμηνόπαυση, τις ασθένειες και τα φάρμακα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της σεξουαλικής ορμής. Ως αποτέλεσμα, οι θερμοκρασίες τους είναι καυτές και τα πάθη τους ανεβαίνουν εύκολα. Τους αρέσει η συγκίνηση του φλερτ. Το σεξ για έναν Κριό έχει να κάνει περισσότερο με την ποσότητα παρά με την ποιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός κυβερνάται τόσο από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης όσο και από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του σεξ, του θανάτου και της μεταμόρφωσης. Κατά συνέπεια, το σεξ είναι ένα μυστήριο για τους Σκορπιούς, μια προέκταση του πνεύματος και ένα είδος θανάτου από τη συγχώνευση. Δεν τους ενδιαφέρει το επιπόλαιο ή το ρηχό σεξ. Η σεξουαλική τους ορμή δεν καθορίζεται από τη συχνότητα αλλά από την ένταση.

Σε σύγκριση με τον Κριό, ο Σκορπιός είναι λιγότερο εκδηλωτικός για τη σεξουαλικότητά του και περισσότερο αρέσκεται στις μυστικές σχέσεις, την ανατρεπτική ευχαρίστηση, την κρυφή αγάπη και το είδος της ατμόσφαιρας που αφήνει τους ανθρώπους να κάνουν εικασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πλανήτης Άρης είναι εξυψωμένος στον Αιγόκερω που σημαίνει ότι είναι σε θέση να εκφραστεί πλήρως και με έντονο τρόπο. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης που σημαίνει ότι είναι φυσικά επιρρεπείς να αυτοκαταπραϋνθούν μέσω του σώματος. Οι Αιγόκεροι αποστρέφονται τον κίνδυνο και δεν κάνουν τίποτα χωρίς την εγγύηση κάποιου είδους απόδοσης. Κατά συνέπεια, όταν πρόκειται για σεξ, η ευχαρίστηση είναι η απόλυτη ανταμοιβή είναι πάντα τη δική τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ