Τα 3 ζώδια που μετανιώνουν που είπαν το μυστικό τους σε κάποιον φίλο

Τρία ζώδια μπορεί να μετανιώσουν που άνοιξαν την καρδιά τους σε έναν φίλο σήμερα, 18 Απριλίου. Από τη μια νιώθουμε πολύ ελεύθεροι και άνετα αυτή την Πέμπτη, και από την άλλη, μπορεί να καταλήξουμε να εκφράζουμε ίσως λίγο υπερβολικά τα συναισθήματά μας. Αυτό σημαίνει ότι, σε μια βιασύνη εμπιστοσύνης και καλής θέλησης, μπορεί να πάμε λίγο μακριά, κάτι που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στο να μοιραστούμε κάτι για τον εαυτό μας με έναν φίλο που μετανιώνουμε αμέσως. Συμβαίνει. Κάνουμε τέτοια πράγματα συνέχεια. Το πιο σημαντικό εδώ είναι ότι κατά τη διάρκεια των διελεύσεων, όταν ο Ήλιος τριπλασιάζει τη Σελήνη της Παρθένου, νιώθουμε τόσο σίγουροι ότι θα εκθέτουμε τα μεγαλύτερα μυστικά μας που ξεχνάμε με ποιον μοιραζόμαστε αυτές τις προσωπικές λεπτομέρειες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τους καλύτερους φίλους μας, ή μπορούμε;

Λένε ότι αν ένα άτομο γνωρίζει ένα μυστικό, τότε το γνωρίζουν αυτόματα δύο. Από εκεί και πέρα, μεγαλώνει εκθετικά γιατί τα ανθρώπινα όντα είναι, λοιπόν…άνθρωποι. Μας αρέσουν τα μυστικά, αλλά μας αρέσει να τα μοιραζόμαστε ακόμα περισσότερο. Μας δίνει λίγη συγκίνηση.

Ωστόσο, όταν ο Ήλιος τριπλασιάσει τη Σελήνη της Παρθένου στις 18 Απριλίου, τρία ζώδια θα ευχηθούν αμέσως να είχαν κρατήσει το στόμα τους κλειστό. Όταν κατά λάθος «τα λέμε όλα» σε έναν φίλο που πιστεύουμε ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε, θα περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας (και ίσως τις επόμενες εβδομάδες) αναρωτιόμαστε αν αυτή ήταν η σωστή κίνηση ή όχι.

Τα 3 ζώδια που μοιράζονται πολλά με έναν φίλο

  1. Τοξότης
  2. Αιγόκερως
  3. Ιχθύες

Τοξότης

Η 18η Απριλίου σας θυμίζει έναν από τους λόγους για τους οποίους οι Τοξότες είναι γνωστό ότι θολώνουν και μιλάνε λίγο πολύ ελεύθερα μερικές φορές. Αυτό συμβαίνει επειδή, κατά τη διάρκεια της Τριγωνικής Σελήνης του Ήλιου, θα νιώθετε τόσο σίγουροι για αυτά που λέτε σε έναν καλό σας φίλο που μπορεί επίσης να ξεχάσετε ταυτόχρονα ότι υπάρχουν ορισμένα μόνο πράγματα που πρέπει να κρατήσετε για τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε να το βοηθήσετε. Σου αρέσει να μοιράζεσαι.

Ωστόσο, το να μοιράζεστε τα πιο βαθιά μυστικά σας με έναν φίλο μπορεί να μην σας αφήνει πάντα να νιώθετε «ασφαλείς», καθώς τώρα νιώθετε πολύ ευάλωτοι. Το μυστικό έχει αποκαλυφθεί, και τι θα κάνει αυτός ο άλλος για αυτό τώρα που το ξέρει; Είναι καλό το να γνωρίζετε ότι εκτίθεστε με αυτόν τον τρόπο ή θα σας ενοχλεί για τους επόμενους μήνες; Θα περιμένεις να ξεχάσουν αυτά που τους είπες για να νιώσεις ασφάλεια για άλλη μια φορά;

Τοξότη: το σκέφτεσαι υπερβολικά. Είναι πολύ ωραίο που μοιραστήκατε το μυστικό σας με έναν φίλο καθώς διαλέγετε πολύ υπέροχους ανθρώπους για φίλους και μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το άτομο με το οποίο μοιραστήκατε αυτήν την ευάλωτη στιγμή θα κρατήσει το μυστικό σας ασφαλές. Μπορεί στην αρχή να το μετανιώσετε, αλλά όσο περνά ο καιρός, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πραγματικά καταπληκτικούς φίλους. Κρατάνε τα μυστικά σου, και αυτό είναι απλά ξεχωριστό.

Αιγόκερως

Εάν μπορούσατε απλώς να χαλαρώσετε αφού πείτε σε έναν καλό φίλο αυτό που έχετε στο μυαλό σας, αλλά κατά τη διάρκεια της Τριγωνικής Σελήνης του Ήλιου, μπορεί να σκεφτείτε ότι ίσως αφήσετε να γίνουν γνωστά πολλά. Τώρα νιώθετε άβολα για το βαθμό έκθεσης που απλώς αφήστε έναν φίλο να εισέλθει. Και πάλι, νιώθετε καλύτερα τώρα που μοιραστήκατε αυτό το μυστικό με κάποιον. Κατά κάποιο τρόπο, είναι καλό που δεν χρειάζεται πλέον να κουβαλάς μόνος σου το βάρος του.

Έχετε την τάση να σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα, επομένως δείχνει μόνο ότι μπορεί να μετανιώσετε αμέσως που πείτε σε έναν φίλο αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Θα δείτε, καθώς περνούν οι μέρες, ότι αυτό που είναι μεγάλη υπόθεση για εσάς δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση για άλλο άτομο. Θυμηθείτε, αυτό είναι το μυστικό σας, όχι το δικό τους, επομένως η σημασία δεν είναι τόσο έντονη για εκείνους όσο για εσάς.

Ειλικρινά, το είπες σε έναν καλό φίλο. Αυτό το άτομο σας έχει αποδείξει τον εαυτό του ξανά και ξανά, οπότε μην ανησυχείτε εδώ, Αιγόκερε. Ναι, είναι φυσικό να νιώθετε ότι θα έπρεπε να έχετε διστάσει πριν ανοίξετε το στόμα σας, αλλά τώρα που η γάτα έχει βγει από την παροιμιώδη τσάντα, δεν είναι κάτι μεγάλο. Είστε εντάξει και ο φίλος σας είναι φίλος σας για έναν λόγο: είναι αξιόπιστοι, οπότε χαλαρώστε και πάρτε μια ανάσα.

Ιχθύες

Επειδή είστε ένα πολύ συναισθηματικό πλάσμα, έχετε την τάση να γίνεστε άποροι με φίλους, ειδικά όταν αισθάνεστε ευάλωτοι. Αυτό είναι πολύ καλό, Ιχθύς, καθώς είστε ένα από τα λίγα ζώδια που εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να ακούσουν την καρδιά τους όταν θέλουν να μοιραστούν κάτι που είναι στο μυαλό σας. Στις 18 Απριλίου, θα μοιραστείτε με έναν φίλο σας ένα μυστικό που σας απασχολεί εδώ και καιρό.

Η κοινή χρήση αυτής της γνώσης με κάποιον μετριάζει την ανησυχία σας, καθώς σας επιτρέπει να συζητήσετε τι συμβαίνει και επειδή εμπιστεύεστε αυτό το άτομο, κάνει το φορτίο ακόμα πιο ελαφρύ. Αν νιώθετε ότι κάνατε λάθος κίνηση λέγοντάς τους αυτό το μυστικό, αυτό το αίσθημα λύπης θα διαρκέσει μόνο για ένα λεπτό. Έχετε την τριγωνική Σελήνη στο πλευρό σας και πολύ λίγα μπορεί να πάνε στραβά κατά τη διάρκεια μιας διέλευσης τόσο ευρείας θετικότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ