3 ζώδια που δίνουν πάντα δεύτερη ευκαιρία στην σχέση

Ο καθένας έχει διαφορετικά όρια και λόγους για τους οποίους διακόπτει μία σχέση. Υπάρχουν, όμως, κάποια ζώδια που δίνουν πάντα μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό τους.

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μερικοί άνθρωποι έχουν την άποψη ότι με ένα και μόνο λάθος πρέπει να διαλύσουν την σχέση τους. Αυτό σημαίνει ότι αν πληγώσετε τα συναισθήματά τους, προδώσετε την εμπιστοσύνη τους ή τους απατήσετε, θα σας μπλοκάρουν και δεν θα σας ξαναμιλήσουν ποτέ.

Από την άλλη πλευρά, μερικά ζώδια είναι πάντα πρόθυμα να δώσουν δεύτερες ευκαιρίες. Αυτοί οι άνθρωποι θα απαντήσουν στις κλήσεις σας, θα δεχτούν τη συγγνώμη σας και τελικά θα αποφασίσουν να αφήσουν στην άκρη τα λάθη.

4 ζώδια που πρέπει να μάθουν να λένε «όχι»

Σύμφωνα με την αστρολόγο Στίνα Γκάρμπις, πολλά ζώδια του νερού και του αέρα δίνουν συγχώρεση στον σύντροφο τους. Δεν τους αρέσει να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους συντρόφους και τους φίλους τους, γι’ αυτό και δέχονται με μεγάλη χαρά ένα μπουκέτο λουλούδια και μί συγγνώμη και πηγαίνουν παρακάτω.

Άλλα ζώδια δίνουν δεύτερες ευκαιρίες για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Κάποια δεν μπορούν να θυμηθούν γιατί στεναχωρήθηκαν, ενώ άλλα δεν ενδιαφέρονται και πολύ για το δράμα, οπότε θα αγκαλιαστούν με όποιον τους πλήγωσε.

4 ζώδια που προορίζονται για επιτυχία πριν από το 2025

Συνήθως χρειάζεται να έχουν γίνει πολλά λάθη για να βγάλουν κάποιον οριστικά από τη ζωή τους. Θα συγχωρήσουν έναν φίλο που έκανε ένα αγενές σχόλιο, ακόμα και έναν σύντροφο που είπε ψέματα ή απάτησε.

Διαβάστε παρακάτω τα 3 ζώδια που δίνουν πάντα δεύτερες ευκαιρίες, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Κριός

Ένας Κριός θα δώσει σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία όχι απαραίτητα από την καλοσύνη της καρδιάς του, αλλά επειδή επενδύει κρυφά στη συνέχιση μιας διαφωνίας. Ενώ κάποια ζώδια εκτιμούν την ηρεμία τους, ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη των πολεμιστών, και σύμφωνα με την Στίνα Γκάρμπις αυτό σημαίνει ότι είναι πάντα πρόθυμοι να εμφανιστούν για τον δεύτερο γύρο ενός καυγά. Με έναν περίεργο τρόπο θεωρούν το να τσακώνονται ως γλώσσα της αγάπης.

Αυτή η προοπτική είναι ένας λόγος για τον οποίο είναι συνεχώς μπλεγμένοι σε σχέσεις που διαρκώς επαναλαμβάνονται. Είναι παρορμητικοί και παθιασμένοι, οπότε θα δώσουν σε έναν πρώην μια δεύτερη ευκαιρία αν θέλουν να βγάλουν κάτι από μέσα τους ή αν νιώθουν λίγο βαριεστημένοι ένα Σάββατο και θέλουν να δώσουν πικάντικη ατμόσφαιρα.

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς ξέρει ακριβώς τι θέλει στη ζωή του. Από τη στιγμή που επενδύουν σε μια σχέση, είτε είναι ερωτική είτε φιλική, δεν θα την αφήσουν να τελειώσει εύκολα. Θα δεχτούν να συναντηθούν με κάποιον που τους αδίκησε και θα βρουν τρόπο να φτιάξουν τα πράγματα.

Υδροχόος

Ως ένα χαλαρό ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος δεν ενοχλείται καθόλου. Ενώ ορισμένα μέλη του ζωδιακού κύκλου είναι πάντα έτοιμα να προσθέσουν περισσότερους ανθρώπους στη λίστα των εχθρών τους, ένας Υδροχόος προτιμά να διατηρεί τα πράγματα στην ζωή του όσο το δυνατόν πιο απλά και πιο πολιτισμένα γίνεται.

Τίποτα δεν είναι ασυγχώρητο από την οπτική γωνία ενός Υδροχόου. Ακόμα και αν ο σύντροφός τους απατήσει, θα βρουν έναν τρόπο να δείξουν κατανόηση γι’ αυτό, λέει η Στίνα Γκάρμπις.

Μπορεί να ήθελαν έτσι και αλλιώς μία πιο ανοιχτή σχέση και γι’ αυτό θα προσπεράσουν την απιστία και θα δώσουν στον πρώην τους μια δεύτερη ευκαιρία. «Είναι αρκετά άνετοι όταν πρόκειται για τη σχέση τους και τις θολές γραμμές μεταξύ τους. Έτσι, μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να ξεχάσουν τα λάθη του παρελθόντος και είναι πάντα πρόθυμοι να συγχωρήσουν», είπε η αστρολόγος.

Οι Υδροχόοι κυβερνούν επίσης τον 11ο οίκο της φιλίας, πράγμα που σημαίνει ότι τους αρέσει να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και να προσθέτουν άτομα στην παρέα τους. Αυτό το ζώδιο έχει μια τεράστια παρέα φίλων που μοιάζει πολύ περισσότερο με οικογένεια. Δεδομένου ότι είναι τόσο κοντά στους φίλους τους αυτό τους διευκολύνει να συγχωρούν τις ατυχίες και τις παρεξηγήσεις.

Ιχθύες

Μετά από έναν χωρισμό οι Ιχθύες θα ξαπλώσουν στο κρεβάτι, θα ακούσουν λυπητερή μουσική και θα χαϊδέψουν απαλά τα δάκρυά του, καθώς περιμένουν ένα απολογητικό μήνυμα από τον πρώην του. Τη στιγμή που θα έρθει αυτό το μήνυμα, θα τους είναι αδύνατο να το αγνοήσουν. Και κάπως έτσι, θα τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ως ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζώδιο, οι Ιχθύες τείνουν να είναι ένα από τα πιο επιεική μέλη του ζωδιακού κύκλου. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια του νερού, τον Σκορπιό και τον Καρκίνο – που μπορούν να κρατήσουν κακία για αιώνες – τα ψάρια είναι γνωστό ότι έχουν μια γλυκιά άποψη για τον κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος που τους είναι εύκολο να συγχωρούν τους πρώην τους, ακόμη και μετά από μεγάλα λάθη, όπως η απιστία. Αυτή η άποψη τους επιτρέπει να ξαναχτίσουν σχέσεις με φίλους και συγγενείς που τους έχουν πληγώσει. Επιθυμούν την αρμονία και την ειρήνη, γι’ αυτό είναι πάντα πρόθυμοι να αγκαλιάσουν ή να συζητήσουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με την Γκάρμπις, μια συγγνώμη θα θεραπεύσει αμέσως την στενοχώρια και το άγχος των Ιχθύων και θα ανακουφιστούν τόσο πολύ που θα ξεχάσουν γιατί αναστατώθηκαν αρχικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ