Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 14 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

4 ζώδια που πρέπει να μάθουν να λένε «όχι»

Κριός

Η οικογένεια είναι αυτό που που αισθάνεσαι εσύ για εκείνη Κριέ. Η φράση: «όπου αρχίζει η ζωή η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ» έχει μία αλήθεια διαχρονική που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. «Οικογένεια» μπορεί να είναι οποιοσδήποτε αγαπάς και σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Όταν η Σελήνη περνάει τη δεύτερη μέρα της στο ζώδιο του Καρκίνου, πρέπει να γιορτάσετε τις ρίζες σας. Υπάρχουν άνθρωποι που σας γνωρίζουν από την παιδική σας ηλικία, θείες, θείοι, παππούδες και γιαγιάδες, ακόμα και φίλοι που είναι σαν οικογένεια. Δεν χρειάζεται να περιμένετε τα Χριστούγεννα για να θυμηθείτε αυτούς τους ανθρώπους.

4 ζώδια που προορίζονται για επιτυχία πριν από το 2025

Μπορείτε να το κάνετε σήμερα και πραγματικά κάθε μέρα του χρόνου. Την Κυριακή, γιορτάστε τις απλές χαρές που φέρνει η αγάπη από καρδιάς. Να είστε ευγνώμονες για αυτή τη ζωή που έχετε ζήσει. Παρά τα σκαμπανεβάσματα, συνολικά είναι μία καλή χρονιά.

Ταύρος

Το να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας δεν είναι ούτε πολυτέλεια ούτε μια περιττή δεξιότητα. Δεν προορίζεται μόνο για ελαφρόμυαλους ή για ανθρώπους που νιώθουν ότι είναι μέντιουμ. Η εσωτερική σας φωνή είναι απαραίτητη.

Τα 4 ζώδια που βιώνουν μια βαθιά μεταμόρφωση μετά την έκλειψη

Είναι σημαντικό να την τιμάτε. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της Σελήνης στον Καρκίνο, επικεντρωθείτε στην επικοινωνία. Η επικοινωνία έρχεται με τόσες πολλές μορφές, αλλά αισθάνεστε επίσης αυτό που «λέει» κάποιος χωρίς λόγια.

Συνδεθείτε με αυτό το κομμάτι της ύπαρξής σας και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ακούει την φωνή της καρδιάς, της ψυχής και του πνεύματος. Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα ακούσετε.

Δίδυμοι

Δεν είναι ποτέ εύκολο να επενδύεις στον εαυτό σου όταν έχεις περάσει μια ζωή επενδύοντας σε άλλους. Μπορεί να αναρωτιέστε ποιο είναι το νόημα αν δεν έχετε κανέναν να μοιραστείτε τη ζωή σας. Θέλετε έναν σύντροφο στη ζωή σας, αλλά ίσως είναι γραφτό να μεγαλώσετε για να βρείτε το σωστό άτομο που θα είναι εκεί για εσάς.

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας βοηθά να δείτε πώς λειτουργεί ο προσωπικός πλούτος. Θυμηθείτε ότι εσείς είστε η μεγαλύτερη επένδυση του χρόνου σας. Αν επενδύσετε στον εαυτό σας, τα πράγματα θα αλλάξουν. Όσο αλλάζουν τα πράγματα γύρω σας έτσι θα αλλάξει και η υπόλοιπη ζωή σας. Με άλλα λόγια, η επένδυση στον εαυτό σας φέρνει μόνο πλούτη και καμία απώλεια. Είναι μια. χαμηλού κινδύνου επένδυση του χρόνου σας. Γι’ αυτό κάντε το.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να εξετάσετε τη ζωή σας και να αποφασίσετε τους στόχους σας. Μία διάσημη φράση λέει: «Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις σε αυτόν τον κόσμο».

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε μικροί και ασήμαντοι αλλά ακόμα και οι μικρές σας αλλαγές επηρεάζουν τον κόσμο γύρω σας και τις ζωές των άλλων. Φανταστείτε τον αντίκτυπο που μπορείτε να έχετε. Μπορεί να μην αναγνωριστεί ποτέ η προσπάθειά σας σε μεγάλη κλίμακα.

Ωστόσο, η σημερινή δέσμευση σας στην αριστεία πρέπει να γίνει. Θα σας κάνει να νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Λέων

Αχ, το παρελθόν. Είναι αστείο το πώς τα λάθη του παρελθόντος φαίνεται να έρχονται πάντα στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Το παρελθόν μπορεί να είναι ταυτόχρονα κίνδυνος και ευλογία. Αν κοιτάξετε πολύ μακριά στο παρελθόν, μπορεί να νιώσετε ηττημένοι και αποσυντονισμένοι ακόμη και αν ήταν καταπληκτικό.

Μην μελαγχολείτε για τα λάθη και τις αποτυχίες του παρελθόντος, καθώς αυτό θα γεμίσει το μυαλό σας μόνο με θλίψη και λύπη. Απλώς μην τα επαναλάβετε στο μέλλον. Η μελαγχολική Σελήνη μπορεί να σας κάνει να ξαναζήσετε το παρελθόν και μπορείτε να επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε ως εφαλτήριο για μεγαλύτερα πράγματα ή να το αφήσετε να σας ρίξει. Επιλέξτε να ανεβείτε.

Παρθένος

Μπορεί να ακούγεται κωμικό, αλλά κάποιοι θεωρούν ότι ένας κολλητός φίλος μπορεί να είναι πλεονέκτημα αλλά και βάρος. Από κολλητούς φίλους που αστειεύονται για τις «εκβιαστικές» πληροφορίες που κατέχουν μέχρι εκείνους που βλέπουν το ελάττωμά σου και σε αγαπούν το ίδιο, δεν είναι να απορεί κανείς που κάποιοι θεωρούν την φιλία τρομακτική.

Η ιδέα της φιλίας θα μπορούσε να σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, καθώς η Σελήνη συνεχίζει να εργάζεται σε αυτό το τμήμα του χάρτη σας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Την Κυριακή, μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε σε έναν φίλο άλλη μια ευκαιρία, να περάσετε όλο το χρόνο σας με έναν κολλητό ή να βγείτε έξω και να κάνετε μερικές νέες γνωριμίες. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική μέρα για τη φιλία.

Ζυγός

Η εύρεση εργασίας, η αλλαγή εργασίας και η άνοδος στην επαγγελματική ιεραρχία είναι χρονοβόρες ενέργειες που καταναλώνουν πολύ χώρο στην ζωή σας. Μπορεί να είναι αρκετό για να σας κάνει να θέλετε να τα παρατήσετε ή να ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιστρέψετε στο σπίτι σας και να ζήσετε με τους γονείς σας.

Έτσι, όταν η Σελήνη στον Καρκίνο «σκαλίζει» τα συναισθήματά σας σχετικά με τη δουλειά, μπορεί να νιώθετε λίγο εξαντλημένοι. Μπορεί ακόμη και να αναρωτιέστε γιατί σας παίρνει τόσο πολύ χρόνο, ενώ προσπαθείτε τόσο σκληρά. Σημασία δεν έχει πόσο αργά προχωράς, αρκεί να μη σταματάς. Τελικά, η μαγεία θα συμβεί.

Σκορπιός

Θέλεις να είσαι διαχρονικός, Σκορπιέ; Τότε, επικεντρώσου στη μάθηση. Ένα από τα πιο αδιαμφισβήτητα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να είστε διαχρονικοί είναι να μαθαίνετε καινούργια πράγματα. Αυτό κρατά το μυαλό, την καρδιά και την ψυχή σας για πάντα νέα.

Συναισθηματικά, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε κάτι καινούργιο, ειδικά με τη Σελήνη στον Καρκίνο αυτή την Κυριακή. Η Σελήνη σας δίνει ιδιαίτερες ικανότητες για να αποκτήσετε γνώση και σοφία, συν το ότι μπορείτε να ενσωματώσετε βασικά μαθήματα ζωής στην καθημερινότητα σας.

Λάβετε υπόψη σας την διορατικότητα που είχε ο Χένρι Φορντ όταν εφηύρε το αυτοκίνητο και δημιούργησε την Ford Motor Company και την εβδομάδα εργασίας των 5 ημερών και των 40 ωρών. Ο Φορντ είχε πει: «Όποιος σταματά να μαθαίνει είναι γέρος, είτε στα είκοσι είτε στα ογδόντα. Όποιος συνεχίζει να μαθαίνει παραμένει νέος».

Τοξότης

Σας αρέσει να είστε ειλικρινής, και αυτό είναι μια από τις υπερδυνάμεις σας. Μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να δώσετε σε κάποιον μια μεγάλη δόση της αλήθειας σας. Την Κυριακή, όμως, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι μέσω της προσοχής.

Η προσοχή είναι η πιο σπάνια και αγνή μορφή γενναιοδωρίας. Ναι, σας κοστίζει χρόνο, ενέργεια και δεξιότητες, αλλά σας επιτρέπει επίσης να επηρεάσετε τον κόσμο κάποιου. Μπορείτε να τους δείξετε ότι τους δίνετε προσοχή. Μπορείτε να αποκαλύψετε πώς βλέπετε τη ζωή τους και πώς αυτό αγγίζει τη δική σας.

Αιγόκερως

Δύσκολες επιλογές σας περιμένουν κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της Σελήνης στον Καρκίνο, και κάποιες από αυτές μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένα μονοπάτι που ονομάζεται «δέσμευση». Η ζωή προχωράει, είτε ενεργούμε ως δειλοί είτε ως ήρωες.

Τι πράγματα έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας ότι θα κάνετε; Ποιο έργο ελπίζατε να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους; Είναι δύσκολο να πιέζεις τον εαυτό σου μερικές φορές, αλλά είναι απαραίτητο να είσαι ο ήρωας της δικής σου ιστορίας. Θα χαρείτε που δεν εγκαταλείψατε τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Η υγεία είναι πλούτος, Υδροχόε, και μερικές φορές φαίνεται λογικό να αναβάλλεις την επίσκεψη στο γυμναστήριο ή να διαλέξεις φρούτα αντί για ένα γρήγορο φαγητό. Ωστόσο, η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με την πραγματικότητα και η αλήθεια είναι ότι είσαι το άθροισμα των επιλογών σου.

Μπορείτε να κάνετε σοφές επιλογές με βάση αυτό που ξέρετε ότι είναι σωστό ή μπορείτε να αποφασίσετε να μεταθέσετε αυτές τις αποφάσεις για αύριο και να μην είστε συνετοί σήμερα. Ο πιο ευτυχισμένος δρόμος δεν είναι στην πραγματικότητα ο πιο εύκολος και αυτός που σας οδηγεί σε ένα ισχυρό σώμα, νου και πνεύμα είναι συχνά εκείνος που κάνουν λιγότεροι άνθρωποι. Μπορείτε να το κάνετε.

Ιχθύες

Μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε έξυπνες επιλογές που είναι χαρούμενες και σωστές όσον αφορά τα χρήματα. Θέλετε να στοχεύετε στα πράγματα που προσθέτουν στη ζωή σας. Η τιμή είναι αυτό που πληρώνεις και η αξία είναι αυτό που παίρνεις.

Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας δίνουν χαρά αυτή τη στιγμή, αλλά τι γίνεται με τα πράγματα που σας ωφελούν μακροπρόθεσμα; Θα πρέπει να ορίσετε τις αξίες σας για να μάθετε ποιες είναι αυτές. Είναι οι φίλοι; Είναι η άνεση; Μόλις το ξέρετε, είναι πιο εύκολο να διαλέξετε αυτά που επιθυμείτε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ