Προβλήματα σε Facebook, Instagram και Messenger – Τι συνέβη

Προβλήματα παρουσιάζονται και σήμερα (20/03) στις πλατφόρμες της Meta, με εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο να μην μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους σε Facebook, Instagram και Messenger.

Οι τρεις εφαρμογές εμφανίζονται να είναι εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα κάποιος να μην μπορεί να κάνει κύλιση προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να δει περιεχόμενο, να δημοσιεύσει ή να επικοινωνήσει με άλλους χρήστες.

Προβλήματα καταγράφονται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Αυτό που προκάλεσε το πρόβλημα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά έρχεται 15 ημέρες μετά το “μπλακ άουτ” της Meta παγκοσμίως.

Τα προβλήματα που καταγράφονται σε Facebook, Instagram και Messenger

Οι αναφορές που έχουν υποβληθεί από χρήστες στο DownDetector δείχνουν ότι υπάρχουν περισσότερα προβλήματα με το Facebook, και ακολουθούν το Messenger και το Instagram.

Ωστόσο, και για τις τρεις εφαρμογές, πάνω από το 50 % των αναφορών αφορούν σε μη ομαλή λειτουργία.

Στο Facebook, οι χρήστες βλέπουν ειδοποιήσεις ότι οι λογαριασμοί τους έχουν ανασταλεί ή η σύνδεσή τους έχει λήξει και καλούνται να συνδεθούν ξανά.

Τα προβλήματα του Messenger δείχνουν ότι οι χρήστες δεν είναι διαθέσιμοι σε φίλους. Oρισμένοι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι μπορούν να στείλουν μηνύματα, αλλά οι παραλήπτες δεν μπορούν να απαντήσουν.

Και οι χρήστες του Instagram αναφέρουν προβλήματα με σχόλια, μηνύματα και ειδήσεις.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ