Κύκλωμα πορνείας: Άνδρας με νανισμό ανάμεσα στους συλληφθέντες – «Δεν έχει καμία σχέση, τον μπέρδεψαν» λέει ο πατέρας του

Ένας 36χρονος άνδρας με νανισμό, είναι μεταξύ των συλληφθέντων για το κύκλωμα που εξωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία, στην Αθήνα. Ο 36χρονος είχε εμφανιστεί στο παρελθόν σε τηλεοπτικές εκπομπές, ως ο «μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής TLive, φέρεται να μετέφερε δύο κορίτσια σε ένα πάρτι, όπου οι ανήλικες συνευρεθήκαν ερωτικά επ’ αμοιβή με δύο άνδρες.

Ο πατέρας του 36χρονου μίλησε στην εκπομπή και εμφανίστηκε σίγουρος για την αθωότητα του γιου του. Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του ανέφερε αρχικά: «Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», τονίζει ο πατέρας του συλληφθέντα.

Εξηγεί ότι ο γιος του εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά, σε διάφορα events που διοργανώνουν, όπου μεταμφιέζεται κι έτσι κάποιοι μπορεί να τον μπέρδεψαν. «Τον ντύνουν με στολές και κάνει τον κλόουν», λέει ο πατέρας και συμπληρώνει: «Εκεί μπορεί να γνωρίζει κάποιους και το μπερδέψανε το παιδί».

Εμφανίζεται βέβαιος ότι το παιδί του δεν έχει κάποια ανάμιξη με την υπόθεση. «Αυτό το παιδί έχει μια ιδιαιτερότητα. Εγώ τα παιδιά μου τα έχω μάθει να είναι σωστά παιδιά», τονίζει ο πατέρας του.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ίδιος ο 36χρονος είχε περιγράψει τις προσβλητικές συμπεριφορές, που έχει αντιμετωπίσει λόγω της ιδιαιτερότητάς του. «Έβλεπα τόση κακία απέναντί μου. Με κοροϊδεύαν και με έλεγαν νάνο και κοντοστούπη. Στεναχωριόμουν, αλλά να είναι καλά δυο φίλοι μου γιατί με στήριξαν πολύ και για χάρη μου έπαιξαν και ξύλο», είχε πει.

Πρόσφατα, ο 36χρονος έκανε μία επέμβαση, η οποία του επέτρεψε να πάρει 27 πόντους και να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ