Διέρρευσαν οι πρώτες αληθινές φωτογραφίες του PlayStation 5 Slim

Οι πρώτες αληθινές φωτογραφίες του PlayStation 5 Slim διέρρευσαν στo Twitter λίγες μόλις ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Ο χρήστης @phantompainss εντόπισε σε ένα κατάστημα της περιοχής του την νέα έκδοση της κονσόλας της Sony και αποφάσισε να το αγοράσει.

Τράβηξε μερικές φωτογραφίες και τις ανάρτησε στο δημοφιλές social media. Ωστόσο οι εικόνες «κατέβηκαν» γρήγορα από την πλατφόρμα, πιθανότατα λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Ωστόσο πολλοί χρήστες πρόλαβαν να αποθηκεύσουν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ακριβώς πόσο μικρότερο είναι το PlayStation 5 Slim σε σχέση με το αρχικό και ογκώδες PlayStation 5. Η νέα έκδοση της κονσόλα είναι λίγο πιο λεπτή και μικρότερη από το αρχικό PS5. Στο πίσω μέρος του, υπάρχουν οι ίδιες θύρες με το αρχικό PS5 (Μία θύρα HDMI, δύο θύρες USB και μια θύρα ethernet).

Δείτε τις πρώτες αληθινές φωτογραφίες του PlayStation 5 Slim:

 

Το “πρόβλημα” με την μονάδα δίσκου

Στις εικόνες φαίνεται και η νέα αποσπώμενη μονάδα δίσκου του PS5 Slim. Από την ανάρτηση επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες και ανέφεραν ότι η μονάδα δίσκου θα απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει.

Το νέο PS5 Slim δεν θα μπορεί να λειτουργήσει αν δεν συνδεθεί στο διαδίκτυο. Ακόμη και εάν κάποιος αγοράσει το μοντέλο που έχει προ-εγκατεστημένο το disk drive θα πρέπει να συνδεθεί με το διαδίκτυο καθώς απαιτείται ψηφιακή ζεύξη μέσω του PlayStation Network.

«Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μονάδα δίσκου σας. Πρέπει να συνδέσετε το PS5 σας στο δίκτυο για να καταχωρήσετε τη μονάδα δίσκου στο PS5 σας» αναφέρει το μήνυμα στην οθόνη εγκατάστασης. Σύμφωνα με τις φήμες, η ζεύξη μεταξύ της αποσπώμενης μονάδας δίσκου με το PS5 Slim θα απαιτείται να γίνει μόνο μία φορά.



Το PS5 Slim με ενσωματωμένο το disc drive θα κοστίζει 499,99 δολάρια, ενώ το digital PS5 Slim θα κοστίζει 449,99 δολάρια.

Πηγή: Foxreport.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ