Apple: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τιμές του iPhone 15 Pro ενδέχεται να αυξηθούν

Η Apple απέχει μόλις μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 15. Ήδη υπάρχουν μεγάλες διαρροές πριν από την επίσημη παρουσίαση και τώρα έγινε γνωστό πως είναι πιθανή η αύξηση της τιμής του iPhone 15 Pro.

Ο ανώτερος ερευνητικός αναλυτής της DigiTimes , Luke Lin, αποκάλυψε πως έρχεται αύξηση της τιμής για το iPhone 15 Pro και το 15 Pro Max. Λέγεται ότι είναι σημαντική διαφορά και έχει επίσης υπαινιχθεί τους πιθανούς λόγους που οδήγησαν σε αυτό. Όπως αναφέρει τα μοντέλα Pro θα μπορούσαν να δουν μια άνοδο των τιμών λόγω της στροφής σε πλαίσιο τιτανίου από ένα ανοξείδωτο χάλυβα και της συμπερίληψης φακού περισκοπίου. Ωστόσο, αυτή η αναβάθμιση κάμερας πιθανότατα θα προορίζεται για το iPhone 15 Pro Max και θα βελτιώσει τις δυνατότητες ζουμ με έως και 6x οπτικό ζουμ.

Αν και δεν υπάρχουν κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με αυτό, μια προηγούμενη αναφορά πρότεινε ότι το iPhone 15 Pro και το 15 Pro Max θα μπορούσαν να έχουν αρχική τιμή 1.099 $ (1.023 ευρώ) και 1.299 $ (1.209 ευρώ) αντίστοιχα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει αύξηση της τιμής έως και 200 δολάρια. Να θυμίσουμε ότι το iPhone 14 Pro είχε αρχική τιμή 999 $ (930 ευρώ) κατά την κυκλοφορία.

Ένα καλό πράγμα είναι ότι το vanilla iPhone 15 και το 15 Plus δεν αναμένεται να δουν καμία αύξηση τιμής και θα μπορούσαν να έχουν αρχική τιμή 799 $ (744 ευρώ), όπως το iPhone 14 και το 14 Plus.

Αποκαλύπτεται επίσης ότι η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 15 Ultra μαζί με τα μοντέλα iPhone 15 Pro και μη Pro και θα υποστηρίζει 8GB RAM και 2TB αποθηκευτικού χώρου. Να θυμίσουμε, προηγουμένως αναμενόταν να αντικαταστήσει την έκδοση Pro Max, θα δούμε τι τελικά θα γίνει σε λίγα 24ωρα.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, μπορείτε να περιμένετε διάφορες αναβαθμίσεις απόδοσης και κάμερας, μαζί με μερικές αλλαγές στο σχεδιασμό, τη συμπερίληψη θύρας USB Type-C (για πρώτη φορά σε iPhone), ένα νέο κουμπί Action και πολλά άλλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ