Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Μάγεψε» στη Μύκονο, όταν αποφάσισε να παίξει… μπάλα – ΦΩΤΟ

Στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται, αυτή την περίοδο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μαζί με τη σύζυγό του Χέλενα Σέγκερ και τον γιο τους Μαξιμίλιαν.

 

Ο Σουηδός «υπερπαίκτης» μπορεί να σταμάτησε το ποδόσφαιρο στις 4 Ιουνίου, όταν ανακοίνωσε πως «κρεμάει» τα παπούτσια του στο κατάμεστο «Σαν Σίρο» με τους οπαδούς της Μίλαν να τον αποχαιρετούν με δόξα και τιμές, αλλά δείχνει πως το… τόπι δεν ξεχνιέται και το υπενθύμισε στους λουόμενους που βρέθηκαν κοντά του στο «Νησί των Ανέμων».

Ο 41χρονος που άρχισε την καριέρα του στη Μάλμε και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Άγιαξ, τη Γιουβέντους, την Ίντερ, την Μπαρτσελόνα, τη Μίλαν, την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, «έλαμψε» στην άμμο κάνοντας…κόλπα με την μπάλα, αλλά και παίζοντας κυρίως με τον Μαξιμίλιαν. Ο 16χρονος γιος του ονειρεύεται να ακολουθήσει τα βήματά του πατέρα του καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα Κ-18 της Μίλαν.

Τους παρακολουθούσε η Χέλενα Σέγκερ, η 52χρονη σύζυγος του Ζλάταν και μητέρα του Μαξιμίλιαν, ενώ χαλάρωνε ξαπλωμένη κάνοντας ηλιοθεραπεία. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο δεκαετίες και πλέον σχεδιάζει το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους με τον Ιμπραΐμοβιτς να μην έχει αποφασίσει τι θα κάνει αν και του έχουν παρουσιαστεί διάφορες ευκαιρίες για να παραμείνει κοντά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά από άλλο πόστο.

Το «photoshop» και το «ψαλίδι»

Για την ώρα περνάει καλά και… γίνεται viral. Ανέβασε στα social media του μια φωτογραφία του από τη Μύκονο όπου δείχνει πόσο καλά γυμνασμένο είναι το σώμα του κι έγραψε στην λεζάντα: «Photoshop», ενώ πριν μερικές ημέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο όπου έκανε «ψαλιδάκι» μέσα στη θάλασσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ