Ζλάταν: Δεν χειροκρότησα τον Ρονάλντο

Ζλάταν: Δεν χειροκρότησα τον Ρονάλντο

Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με το χειροκρότημά του στο τρίτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ ανάμεσα στη Σουηδία και την Πορτογαλία.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν φάνηκε μετά το 3-2 των Ιβήρων στο 79’ από τον αντίπαλό του (πέτυχε χατ-τρικ) να χειροκροτεί και πολλοί υπέθεσαν να… υποκλίνεται στην ποιότητα του Πορτογάλου! Δεν ήταν όμως έτσι…

Αντίθετα, ο Σουηδός επιθετικός καλούσε τους φιλάθλους ανά τον κόσμο να μην παρακολουθήσουν το Μουντιάλ, αφού όπως είπε, δεν θα έχει καμία ουσία με τον ίδιο απόντα!

«Αν χειροκροτούσα τον Ρονάλντο; Όχι, απλά προσπαθούσα να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου. Χειροκρότησα για να τους εμψυχώσω και να τους δώσω κίνητρο για τα λεπτά που έμεναν. Είναι σημαντικό να μην παραδίνεσαι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα διότι το απροσδόκητο πάντα μπορεί να συμβεί», είπε ο «Ίμπρα» στη «gazzetta Dello Sport»!

Έριξε… και την σπόντα του-παράλληλα με αποθεωτικά λόγια-για τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας: «Είναι προφανώς ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά του δώσαμε υπερβολικά πολύ χώρο. Κανείς δεν είναι τόσο καλός στην αντεπίθεση, όσο είναι εκείνος. Αυτό το παιχνίδι έδειξε για μια ακόμα φορά τα μεγαλύτερα προτερήματά του».

Είναι χαρακτηριστικό πως ερωτηθείς για το αν ο Κριστιάνο αξίζει τη «Χρυσή Μπάλα», ο Ζλάταν μίλησε για τον εαυτό του, λέγοντας: «Αν είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έβαλε ένα γκολ παραπάνω από μένα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ