Ξεκινά ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο φετινό πρωτάθλημα και θέλει να δείξει από την αρχή, με μια πειστική εμφάνιση και νίκη στη Βέροια ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Με 3.000 πιστούς οπαδούς του που ταξιδεύουν από την Αθήνα, αλλά και απ΄όλη τη Β. Ελλάδα, θα επιδιώξει να περάσει δίχως απώλειες από την επικίνδυνη έδρα της νεοφώτιστης Βέροιας και να μπει με το δεξί στον απόλυτο φετινό στόχο του: την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Πρεμιέρα απόψε (21.30-NOVA, pamesports.gr), για τον Λεονάρντο Ζαρτνίμ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να θέλει μία νίκη που πέραν των βαθμών θα προσφέρει στην ομάδα ηρεμία ώστε να συνεχίσει σωστά τη δουλειά της για ακόμη μεγαλύτερη ετοιμότητα.

Οι παλιοί της ομάδας έχουν μιλήσει ήδη στους νεοαποκτηθέντες και ειδικά στους ξένους για τις δυσκολίες μιας τέτοιας αναμέτρησης, σε ένα γήπεδο που δεν έχει καλό αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μία ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να κόψει βαθμούς.

Για την ενδεκάδα υπάρχει σιγουριά πρόβλεψης μόνο σε ό,τι αφορά την άμυνα. Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέβας, Κοντρέρας, Σιόβας.

Από κει και πέρα, σχεδόν όλοι οι μεσοεπιθετικοί είναι υποψήφιοι. Πιθανότεροι οι Μοδέστο, Μανιάτης, Γκρέκο, Μασάδο, Αμπντούν, Τζεμπούρ. Αλλά με πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για Ιμπαγάσα και Μήτρογλου.

Η αποστολή, με αρχηγό τον αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη, κατέλυσε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα το απόγευμα θα μεταβεί στη Βέροια.

Τα μεταγραφικά μπαίνουν από αύριο στην τελική ευθεία. Ο Κακουτά είναι το φαβορί, με Λεζάρ και Κουαρέσμα να έχουν επίσης πιθανότητες αν δεν ευοδωθεί η απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ της Τσέλσι.

Ενώ για τον Τοροσίδη, οι περισσότερες πιθανότητες είναι πια να παραμείνει στον Ολυμπιακό υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Τετάρτη, προς το παρόν το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι η νίκη στη Βέροια.

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ