ΒΙΝΤΕΟ-Στον τελικό η Ντόρτμουντ

ΒΙΝΤΕΟ-Στον τελικό η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε 2-0 της Βόλφσμπουργκ στο κατάμεστο (80.200 οπαδοί) «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συμπλήρωσε 100 τέρματα για λογαριασμό των «κίτρινων».

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Μχιταριάν μετά από ασίστ του Ρόις, ενώ στο 43′ ο Λεβαντόφσκι διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το 100ο γκολ, λίγο πριν αποχωρήσει για τη Μπάγερν Μονάχου.

Βασικός αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για την Ντόρτμουντ.

Έχοντας αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ και ύστερα από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «Βαυαρούς», η Ντόρτμουντ έχει μοναδικό στόχο πλέον το Κύπελλο ώστε να κλείσει με επιτυχία τη σεζόν.

Αυτός θα είναι ο έκτος τελικός για την Μπορούσια, η οποία έχει 3 τρόπαια (1965, 1989, 2012) και 2 χαμένους (1963, 2008).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι οπαδοί της Ντόρτμουντ απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα του Χίλσμπορο τραγουδώντας το διάσημο «You’ll never walk alone» πριν την έναρξη της αναμέτρησης δημιουργώντας μία πανέμορφη ατμόσφαιρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Ντουρμ, Γιόγιτς, Κελ, Μχιταριάν, Ρόις, Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόβσκι.

Βόλφσμπουργκ: Γκρουν, Τρες, Νάλντο, Κνόχε, Μάρσελ Σέφερ, Μαλαντά Ατζ, Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Ντε Μπράινε, Πέρισιτς, Όλιτς.

ΠΗΓΗ: pamesports

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: youtube, Emrah Engineers

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ